Jest ktoś kto będzie podchodził do procedury w sierpniu? Razem raźniej..[emoji4][emoji847]
Do procedury nie, ale z początkiem września mam transfer, w połowie sierpnia zaczynam łykać tabsy i zastrzyki to będę Ci kibicować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest ktoś kto będzie podchodził do procedury w sierpniu? Razem raźniej..[emoji4][emoji847]
Mam nadzieję, że w koncu przyjdzie @ i ja będę podchodziłaJest ktoś kto będzie podchodził do procedury w sierpniu? Razem raźniej..[emoji4][emoji847]
A który suplement bralas i przez ile? Masz kir AA? Jakie ana i nk? Allo?Mialan 5 zarodkow 8a w 3dobie ale teraz nie pamiętam ile zaplodnionych bylo ale efekt byl wow bo zawsze miałam zarodki 6c w 3dobie
Mam nadzieję, że w koncu przyjdzie @ i ja będę podchodziła
Do procedury nie, ale z początkiem września mam transfer, w połowie sierpnia zaczynam łykać tabsy i zastrzyki to będę Ci kibicować[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
A ja tobie [emoji847][emoji4] transfer bede miec pewnie końcem sierpnia jak wszystko dobrze pójdzie
Jeśli miałaś jeszcze dwie wczesne blastocysty to piękny wynik Wiadomo chodzi i ten jeden zarodek z którego będzie ciąża.No tylko to wynik w wieku 35 lat... Teraz mam 38...wkasnie nie wiem jak z tymi wczesnym... Ale po nich kompletnie nic się nie za działo.
Twoj wynik wcale nie zły!!! Najlepszy bym powiedziała, bo Dzidzi jest
Ja głównie ze względu na endometrioze martwię się o jakość komórek no i wiek też robi swoje, nie ma co-biologii nie odszukasz
Będę jeszcze myśleć jak nie uda się teraz...
Dziewczyny mam do Was pytanie. Otóż staram się od około 7 lat,leczę od 18 miesięcy. Nigdy nie byłam w ciąży,nigdy nie było 2 kresek. Na początku leczenia miałam tylko oznaczony poziom hormonów,amh,tsh,wit. D i różyczkę. Wyszła niedoczynnosc subkliniczna i hasimoto. Reszta w porzadku. Hsg w porzadku. 1 inseminacja. W pierwszej probie in vitro z 8 zarodkow dotrwal tylko jeden podany w 5 dobie 2AA.w dniu transferu embriolog stwierdxil ze sie dziwi ze sie zaplodnily bo komorki byly zlej jakosci. Druga stymulacja 15 zarodkow 6 zaplodnionych i w drugiej po zaplodnieniu zatrzymaly sie wszystkie. Dziwwne to i podobno embriolog jeszcze takich czarów nigdy nie widział. Doradzcie mi czy probowac jeszcze raz(za 3 miesiace bo z mezem na zdrowa diete chcemy przejsc i maz bierze jeszcse leki operacji)czy wykonac szereg badan ktorych nie mialam. No i jakich? Jakie badania sa pomocne jak tyle lat i zadnej ciazy? Pomóżcie bo macie doswiadczenie a jak się zdam tylko na lekarza to pewnie duzo ominie bo szkoda kasy itp.
Nie wiem skąd ta buźka chodziło mi o prolaktyneNa poprawę komórek możesz brać suplementy, parę stron wcześniej missis wrzucał zdjęcie zestawu, który Jej pomógł.
Co do badań, to dużo tego jest.
Jak słabe komórki to mnie od razu endometriozą na myśl przychodzi-warto sprawdzić.
Ciężko mówić o innych badaniach-przeważnie robi się je jak już wiesz mniej więcej-czy masz brak implantacji, czy problem z utrzymaniem.
Masz jakieś choroby towarzyszące np Tarczyca???
Ja bym sie skupiła przed tym podejściem na poprawie jakości komórek.,czyli te suplementy i dieta super jak najbardziej.
Zawsze można jeszcze zbadać to co podstawowe ostatnio u Nasrolaktyna, homocysteina, krzywe cukrową i Insulinowa.
To nie duże koszta.