Śliwka12345
Fanka BB :)
@Justyska13 a jak się czułas od transferu do teraz? Jakieś objawy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to dzięki tobie dziś poszłamGratuluje!!!
Tule mocniutko! Wypłacz się bo to oczyszcza i wracaj do nas. Wiem ze juz mrozaczkow nie masz a kolejnej punkcji juz nie masz z tylu glowy? Oczywiscie jesli fundusze na to pozwolą.
Jakbym zaczęła wam pu pisać o wszystkich znakach to potraktowałybyście mnie za wariatkęnieeeeeee to jakieś tajemne znaki,że musi być dobrze
Hej
Transfer miałam 10.07.2019
17.07.2019 Beta 14
20.07.2019 Beta 68
24.07.201 Beta 491
Jakie jeszcze badania mogę zrobić ?
do lekarza zapisałam się na 31.07.2019 będzie już coś tedy widać??
Boję się strasznie ponieważ za pierwszym razem też beta rosła a na badaniach w 5 tygodniu okazało się że serduszko dzidzi nie bije
cały czas byłam na relanium więc odlot miałam do 5 dpt i wtedy zaczęły się bóle jak na okres czasem mocniejsze, czasem slabsze, czasem zakuło, czasem nie. I okropnie senna chodziłam do 5dpt ale myśle że to realnium. i tyle wszytskiego. Nie sądziłam że się uda bo objawy jak przy nie udanym@Justyska13 a jak się czułas od transferu do teraz? Jakieś objawy?
Dziewczynki aż przykro mi pisać w sytuacji tak smutnej
6dpt
estradiol 816,2 pg/ml
beta HCG 13 mlU/ml
nie 4 razy dziennie po 1/2 tabletki od 2dc do transferu@justyna13 powiedz ten sildenafil brałaś raz dziennie przez 4 dni po 1/2 tablet? 4 dni przed transferem? tak?
właśnie też mnie to martwi bo w poniedziałek był 990. @Vinszka a ty jaki miałaś? o co wogóle z nim chodzi???Jest dwucyfrowa! [emoji106] Koniecznie powtórz w piątek o tej samej godzinie. Życzę pięknego przyrostu, choć rozumiem Twoje podejście do radości. Miałyście chodzić razem z brzuszkami. [emoji3525] Mój lekarz czuje, że by się tylko doczepił tego estradiolu w tym czasie.
Gratuluję Ci Kochana [emoji8]