reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej
Transfer miałam 10.07.2019
17.07.2019 Beta 14
20.07.2019 Beta 68
24.07.201 Beta 491
Jakie jeszcze badania mogę zrobić ?
do lekarza zapisałam się na 31.07.2019 będzie już coś tedy widać??
Boję się strasznie ponieważ za pierwszym razem też beta rosła a na badaniach w 5 tygodniu okazało się że serduszko dzidzi nie bije :(

Elzza a Ty mialas blastke 5-dniowa?

@Justyska13 a jak się czułas od transferu do teraz? Jakieś objawy?
cały czas byłam na relanium więc odlot miałam do 5 dpt i wtedy zaczęły się bóle jak na okres czasem mocniejsze, czasem slabsze, czasem zakuło, czasem nie. I okropnie senna chodziłam do 5dpt ale myśle że to realnium. i tyle wszytskiego. Nie sądziłam że się uda bo objawy jak przy nie udanym

Dziewczynki aż przykro mi pisać w sytuacji tak smutnej :hmm: :hmm: :hmm:

6dpt
estradiol 816,2 pg/ml
beta HCG 13 mlU/ml

Jest dwucyfrowa! [emoji106] Koniecznie powtórz w piątek o tej samej godzinie. Życzę pięknego przyrostu, choć rozumiem Twoje podejście do radości. Miałyście chodzić razem z brzuszkami. [emoji3525] Mój lekarz czuje, że by się tylko doczepił tego estradiolu w tym czasie.
Gratuluję Ci Kochana [emoji8]

reklama
Jest dwucyfrowa! [emoji106] Koniecznie powtórz w piątek o tej samej godzinie. Życzę pięknego przyrostu, choć rozumiem Twoje podejście do radości. Miałyście chodzić razem z brzuszkami. [emoji3525] Mój lekarz czuje, że by się tylko doczepił tego estradiolu w tym czasie.
Gratuluję Ci Kochana [emoji8]
właśnie też mnie to martwi bo w poniedziałek był 990. @Vinszka a ty jaki miałaś? o co wogóle z nim chodzi???

Do góry