Elessi
Fanka BB :)
Kurcze a miałam taka nadzieje ze ci sie udaNie za wczesnie. Zawsze tak robilam i pozniej nie bylo cudu. W sobote powtorka.
Kochane babeczki jestescie[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze a miałam taka nadzieje ze ci sie udaNie za wczesnie. Zawsze tak robilam i pozniej nie bylo cudu. W sobote powtorka.
Kochane babeczki jestescie[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Boze kochana nie tak mialo byc!!! Kurde cos z ta implantacja nie tak cholera. Słońce wyplacz się. Odpocznij moze troche. Obmysl na spokojnie plan. Pamietaj ze jestem. Pisz... wal o kazdej porzeZobacz załącznik 1002119
Nie udalo sie
Zakopuje sie pod ziemie.
Dziekuje Wam za wszystko... dajecie mega wsparcie! Bez Was byloby jeszcze ciezej. Powodzenia dla oczekujacych na pozytywny wynik.
Justys napisz jak u Ciebie
[emoji173]️
Napisałam privMam do sprzedania 2op prolutex za 150zl ok
Lutinus 120zl opakowanie mam 2.op
Super,gratulacje kochanaDziewczynki aż przykro mi pisać w sytuacji tak smutnej
6dpt
estradiol 816,2 pg/ml
beta HCG 13 mlU/ml
Justynka Gratulacje!!!! Były podane 2 zarodki w 4 dobie?Super,gratulacje kochana
Ja też bym radziła powtórzyć, lepiej być pewnymBardzo mi przykro eh, to miał być szczęśliwy miesiąc
Nie odstawiaj jeszcze leków i powtórz betę za 2-3 dni.
Nie mogę na żywo ale ściskam wirtualnie
Dziękuję kochana, ale boje się nadal, wiemy jak to wygląda, teraz musze powtórzyć betę tylko czy robić w piątek czy w sobotę?Super,gratulacje kochana
Dziewczynki aż przykro mi pisać w sytuacji tak smutnej
6dpt
estradiol 816,2 pg/ml
beta HCG 13 mlU/ml
2 zarodki 4cb z 6doby czyli troche wolniejsze i criotransfer.Justynka Gratulacje!!!! Były podane 2 zarodki w 4 dobie?