reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja od Ciebie sciagalam:) ale skonczyl mi sie buscopan a czuje sie tak dobrze ze chyba zostanie nospa doraznie i relanium do poniedzialku tylko i koniec. Nie chce mi sie juz faszerowac
Dzieki za sciągi mamusika [emoji8][emoji8] duzo od Ciebie sciagnelam i od innych dziewczyn!!!
To prawda ja mam kilka stron w zeszycie zapisanych ci i jak i kiedy przyjmować nawet czego z czym nie łączyć i czego nie jeść podczas brania danych leków

reklama
Dziekuje [emoji8]
powiem Ci ze totalnie normalnie sie czuje. Zupelnie nic.

A Ty @Justyska13?

Po Prolutexie podskornie mam bolace miejsca ale to nic.

Czuje sie idealnie[emoji4]

A Ty dzis masz 9dpt 2dniowego zarodka???
Dobrze licze??
Kiedy robisz test z krwi? Jutro??

Jak sie czujesz??
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

A mamuski @elzza @Elessi @Czarnula34 wy jak?
Wieczorami po relanium zasypiam w 2 min a w dzień chodzę bardzo wyluzowana. 1 dpt troszke czułam kłucie z prawej zreony ale może dlatego że z 2h chodziłam po sklepach tzn taki spacer po sklepach. a A tak to ok nic nie czuje dosłownie nic, aaaa jedynie siniaki mi wychodzą po chyba fraxiparynie okrutnie, i tak jak piszesz że miejsce wkłucia tak kuje po chwili i na drugi dzien ale nie wiem po czym czy po prolutexie czy po fraxiparinie. Bo ja daję zastrzyki jeden koło drugiego w odległości ok 2-3 cm, pielęgniarka mówiła mi że nia ma to znaczenia a przynajmniej jedna strona jest w stanie odpocząć co drugo dzień od zastrzyku. Przy pierwszym transferze nie było ani jednego siniaka a teraz juz 2. Ale to bajka mało istostne. Piersi nie bola, brzuch też nie jedynie senna jestem ale to pewnie po relanium.

Asia a jak u Ciebie????

Ostatnia edycja:
chyba chciałaś zapytać o mnie ale nik coś ci że wskoczył. Ja się czuję dobrze. Wieczorami po relanium zasypiam w 2 min a w dzień chodzę bardzo wyluzowana. 1 dpt troszke czułam kłucie z prawej zreony ale moż edlatego że z 2h chodziłam po sklepach tzn taki spacer po sklepach. a A tak to ok nic nie czuje dosłownie nic, aaaa jedynie siniaki mi wychodzą po chyba fraxiparynie okrutnie. Przy pierwszym transferze nie było ani jednego siniaka a teraz juz 2. Ale to bajka mało istostne. Piersi nie bola, brzuch też nie jedynie senna jestem ale to pewnie po relanium.

Dopiero teraz zauwazylam. Masz racje chodzilo o ciebie :)

Dziekuje [emoji8]
powiem Ci ze totalnie normalnie sie czuje. Zupelnie nic.

A Ty @Justyska13?

Po Prolutexie podskornie mam bolace miejsca ale to nic.

Czuje sie idealnie[emoji4]

A Ty dzis masz 9dpt 2dniowego zarodka???
Dobrze licze??
Kiedy robisz test z krwi? Jutro??

Jak sie czujesz??
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

A mamuski @elzza @Elessi @Czarnula34 wy jak?

Tak jutro ide na test z krwi. 10 byla punkcja, 12 transfer 2 zarodkow. Nie wiem jak to wszystko sie liczy. Jeden byl podzielony na 8 czesci, drugi na 4. Jeden podobno byl 8a, a o drugim sie nic nie dowiedzialam. Jutro bedzie 10 dpt (chyba).
Prosze kciukow nie puszczaj i dziekuje za pamiec!

Tak jutro ide na test z krwi. 10 byla punkcja, 12 transfer 2 zarodkow. Nie wiem jak to wszystko sie liczy. Jeden byl podzielony na 8 czesci, drugi na 4. Jeden podobno byl 8a, a o drugim sie nic nie dowiedzialam. Jutro bedzie 10 dpt (chyba).
Prosze kciukow nie puszczaj i dziekuje za pamiec!

No to faktycznie jutro 10dpt
Kciukasy mocno!!! Jutro jestesmy z Toba!!!

Wieczorami po relanium zasypiam w 2 min a w dzień chodzę bardzo wyluzowana. 1 dpt troszke czułam kłucie z prawej zreony ale może dlatego że z 2h chodziłam po sklepach tzn taki spacer po sklepach. a A tak to ok nic nie czuje dosłownie nic, aaaa jedynie siniaki mi wychodzą po chyba fraxiparynie okrutnie, i tak jak piszesz że miejsce wkłucia tak kuje po chwili i na drugi dzien ale nie wiem po czym czy po prolutexie czy po fraxiparinie. Bo ja daję zastrzyki jeden koło drugiego w odległości ok 2-3 cm, pielęgniarka mówiła mi że nia ma to znaczenia a przynajmniej jedna strona jest w stanie odpocząć co drugo dzień od zastrzyku. Przy pierwszym transferze nie było ani jednego siniaka a teraz juz 2. Ale to bajka mało istostne. Piersi nie bola, brzuch też nie jedynie senna jestem ale to pewnie po relanium.

Asia a jak u Ciebie????

To mi o dziwo po neoparin sladu nie ma nawet tylko lekko szczypie.
A ten prolutex ciezko ale to przez te tradycyjna strzykawke plastikowa a nie szklana malenka.

Bedzie dobrze![emoji8][emoji8][emoji8]

No ale 1.1 czyli mercedes...[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ty mnie jakos tak pozytywnie nastawilas ze co ma byc to bedzie i ja jakos tak mysle... na luuuzie
I bardzo dobrze bo człowiek moze zwariować od tych starań. Szkoda zycia naprawde jak ma sie nie udać to i tak sie nie uda, nie mówię zeby sie nie starać i nie robic co sie da ale zeby nie zyc tylko tym bo zycie minie w nieszczęściu. Trzeba skupić sie na fajnych rzeczach które nas otaczają a starania traktować jak dodatek bo prawda jest taka ze praktycznie każdej sie w koncu udaje a co za różnica czy teraz czy za rok teraz to do 40 spokojnie kobiety czekają, szkoda zeby najlepsze lata zycia minęły w łzach. Ja teraz tez mówię ze jak sie uda to sie uda a jak nie to podejdę do kolejnego transferu i kolejnego i kolejnego i w koncu któryś napewno zaskoczy nawet jakby to miało byc po 40 (przeciez dzieci odmładzają to po co sie stresować wiekiem) 8-)

I bardzo dobrze bo człowiek moze zwariować od tych starań. Szkoda zycia naprawde jak ma sie nie udać to i tak sie nie uda, nie mówię zeby sie nie starać i nie robic co sie da ale zeby nie zyc tylko tym bo zycie minie w nieszczęściu. Trzeba skupić sie na fajnych rzeczach które nas otaczają a starania traktować jak dodatek bo prawda jest taka ze praktycznie każdej sie w koncu udaje a co za różnica czy teraz czy za rok teraz to do 40 spokojnie kobiety czekają, szkoda zeby najlepsze lata zycia minęły w łzach. Ja teraz tez mówię ze jak sie uda to sie uda a jak nie to podejdę do kolejnego transferu i kolejnego i kolejnego i w koncu któryś napewno zaskoczy nawet jakby to miało byc po 40 (przeciez dzieci odmładzają to po co sie stresować wiekiem) 8-)

[emoji1319][emoji1319][emoji1319]

reklama
Do góry