reklama
@jagodaaga wpisz w Lupce blastocysta wychodzi z otoczki
.
Ostatnia edycja:
Riddikulus
Fanka BB :)
Powodzenia!Przesylam Wam pozdrowienia z kilkugodzinnego pobytu z kliniki. Wlasnie plynie sobie intralipid... kap kap kap
Jesli on jest podawany w dniu transferu to ja tu wtedy chyba spedze caly dzien!
Riddikulus
Ja miałam zastrzyk na 12h przed pobraniem. Nazwę leku musiałabym odszukać bo to było 7 lat temu.Dziewczyny jaki lek dostalyscie przed punkcja na pekniecie jajeczek? Jak dlugo czekalyscie na punkcje od zastrzyku? 1 dzien? 3 dni?
Justyska13
dokładnie tak jak dziewczyny piszą, ovitrelle. Lekarz na pewno wszystko ci powieDziewczyny jaki lek dostalyscie przed punkcja na pekniecie jajeczek? Jak dlugo czekalyscie na punkcje od zastrzyku? 1 dzien? 3 dni?
Justyska13
Dziewczyny czy jak wkładacie sobie dowcipnie estrofem to musi to być jakoś bardzo głęboko?
Ja leki dopochwowo to trzymam tabl na środkowym palcu i na jego głębokość wkładam
Bylam u niego. Zbadalam cala immunologię ale niewiele mógł mi pomoc bo bylo ok. Zlecil steryd i heparyne ale zadnych szczepien czy leczenia immunosupresyjnego nie mialam.@Kurcia a Ty też miałaś leczenie od Paśnika?
Zalezy czy bierzesz tez acard. Jezeli tak to heparyna rano acard wieczorem.Czy ma znaczenie kiedy należy brać clexane??rano? Wieczorem? Czy wszystko jedno?
reklama
Dzięki Kochana. Dają gwarancję????? WowAnetka na kafeterii jest wątek in vitro z kd i tam większość dziewczyn walczy w czechach bo dają gwarancję. Podpytaj o kliniki. Buziaki i trzymam kciuki za plan A i B. ważne żeby brzuch był.
Podziel się: