reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
Aaaa wielki dzień jutroJa przy poprzednim transferze z taka sama ilością lekow miałam 77, a teraz 38. Wiec tu nie ma pewności, czy bedzie taki sam poziom.
Ja bym zrobiła w dniu transferu, żeby wiedziec, od jakiego poziomu się startuje.
Nospe brałam po jednej tabletce i np rano nospe, popołudniu buscopan a wieczorem spasmolina. Nie łączyłam ich biorąc 2 na raz.
A tak zapytam - kiedy ten wielki dzień?
jagodaaga
Wow!! Dzięki!! Kurcze, nie czaje, czemu u mnie w klinice nie e dostałam zupełnie nic?? W jakiej klinice jesteś?Zobacz załącznik 993719
Tu masz zdjecie
jagodaaga
No to mam tylko nospe w domu, bo niby o relanium mam prosić na miejscu ...buscopan- pewnie mogę pomarzyć żeby mi dał receptę, ale spróbuję . A jak coś, myślisz że ta nospa wystarczy.?Zobacz załącznik 993719
Tu masz zdjecie
Ty też gadałaś progesteron w tym dniu?
anielka0612
Buscopan nie jest na receptęNo to mam tylko nospe w domu, bo niby o relanium mam prosić na miejscu ...buscopan- pewnie mogę pomarzyć żeby mi dał receptę, ale spróbuję . A jak coś, myślisz że ta nospa wystarczy.?
Ty też gadałaś progesteron w tym dniu?
Tez nie używałam nic z zapachem już dzień przed transferem.
To trzymam już kciuki za przelot kropka do bazy
A pod prysznic co bez zapachu? Włosy w czym umyć? Tak pytam bo mnie też zaraz to czeka ☺☺☺Buscopan nie jest na receptę
Spoko będę all notowala[emoji4]Ja teraz immunosupresja(o ile znowu coś się nie rypnie.... .
Potem w następnym cyklu transfer(początek września. Nio i jak nie pyknie z Moim Slabeuszkiem kochanym to z pewnością zmiana kliniki i chyba rejczel Kd-szkoda czasu a mój wiek plus endomenda 4 stopień nie rokuje świetnie a ja tam nie mam problemu
Me serce cierpi na nadmiar miłości
Oczywiście trzymam mocno kciuki za Twoje komoreczki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]ale wiesz jakby co to notuj pilnie wszystko a ja potem na porady do Cię przyjdę
Cześć Słońce.sto lat mnie tu nie bylo! Co u Ciebie? Już po transferze?? Accofil w końcu będziesz brała??Anetka!!!! No wreszcie wróciłaś
reklama
jagodaaga
Oo serio bez recepty!!! Cudownieeeee to zakupie jutroBuscopan nie jest na receptę
Podziel się: