reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

IMG_0536.JPG

Tu masz zdjecie

reklama
Ja przy poprzednim transferze z taka sama ilością lekow miałam 77, a teraz 38. Wiec tu nie ma pewności, czy bedzie taki sam poziom.
Ja bym zrobiła w dniu transferu, żeby wiedziec, od jakiego poziomu się startuje.
Nospe brałam po jednej tabletce i np rano nospe, popołudniu buscopan a wieczorem spasmolina. Nie łączyłam ich biorąc 2 na raz.

A tak zapytam - kiedy ten wielki dzień? ;)
Aaaa wielki dzień jutro:)

No to mam tylko nospe w domu, bo niby o relanium mam prosić na miejscu ...buscopan- pewnie mogę pomarzyć żeby mi dał receptę, ale spróbuję . A jak coś, myślisz że ta nospa wystarczy.?
Ty też gadałaś progesteron w tym dniu?
Buscopan nie jest na receptę :ninja2:
Tez nie używałam nic z zapachem już dzień przed transferem.

To trzymam już kciuki za przelot kropka do bazy✊✊✊

Dziewczyny, odkąd wróciłam do domu po punkcji to chodzę obolala, ledwo siedzę, leżeć tez ciężko.. sikam po trzy krople bo wiecej nie mogę... jak Wy sobie z tym radziłyście?

Ja teraz immunosupresja(o ile znowu coś się nie rypnie.... :(.
Potem w następnym cyklu transfer(początek września. Nio i jak nie pyknie z Moim Slabeuszkiem kochanym to z pewnością zmiana kliniki i chyba rejczel Kd-szkoda czasu a mój wiek plus endomenda 4 stopień nie rokuje świetnie a ja tam nie mam problemu :)
Me serce cierpi na nadmiar miłości :D

Oczywiście trzymam mocno kciuki za Twoje komoreczki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]ale wiesz jakby co to notuj pilnie wszystko a ja potem na porady do Cię przyjdę :)
Spoko będę all notowala[emoji4]

reklama
Do góry