reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aha.. mam nadzieję, że mimo jednej pozamacicznej naturalnej ciązy sie to u mnie nie powtorzy.. ale to ciało ludzkie jest skomplikowane.
[/QUOTE]
Być może masz niedrożne jajowody i zarodek utknął . Może jajowody ok. tylko miałaś pecha i tyle. Nie ma co się zamartwiać na zapas. Powodzenia:)

Aha.. mam nadzieję, że mimo jednej pozamacicznej naturalnej ciązy sie to u mnie nie powtorzy.. ale to ciało ludzkie jest skomplikowane.
Być może masz niedrożne jajowody i zarodek utknął . Może jajowody ok. tylko miałaś pecha i tyle. Nie ma co się zamartwiać na zapas. Powodzenia:)[/QUOTE]Jajowody byly i sa drozne. Ale lekarz powiedzial,ze droznosc a zdolnosc jajowodow(tych wloskow) do przesuwania komorki to dwie rozne sprawy. Moga być drozne a malo ruchliwe. To chyba byl ogromny pech, zabraklo milimetrow ;(

QUOTE="monikao777, post: 18251233, member: 182734"]
Dziewczyny czy stosowała któraś embryoglue przy transferze ?
[/QUOTE]

Ja skorzystałam. Lekarz mówił ze nie muszę ale jednak chciałam. Koszt 300 zl

reklama
haha nie to ja nie miałam takiej sytuacji, pani wręcz nawet była pomocna bo zaproponowała by kupić sobie obcinaczkę do leków by były równe części. A czy możesz coś wiecej o tym powiedzieć?
TP było na szczęście już dawno ... a takie rzeczy się zapomina ;) ja miałam coś takiego jak "Maxom" chyba...i tak sie zastanawiam czy też go nie stosowałam od dołu... wcale nie pobudzaŁ mnie :p pamiętam tylko że było mi bardzo gorąco po nim i brałam to na noc.

Do góry