Marzycielka7
Fanka BB :)
@Justyska13 wpisz mnie na 2 lipiec wizyta u hematologa [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Justyska13 wpisz mnie na 2 lipiec wizyta u hematologa [emoji6]
GratulacjeJa jestem wczoraj po pierwszym USG wczoraj i mamy żywą ciąże. Po 3 latach starań i nerwów coś tak pozytywnego.
Nie wiem właśnie, ale się zastanawiam. Czekam na wynik CBA (powinnam mieć jutro) i wtedy wyślę to do mojej drMyslisz że transfery nie udały sie przez tą insulinę? Pytałaś lekarza o to?
Super że się doczekałas tego szczęścia gratulacje... który tydzień?Ja jestem wczoraj po pierwszym USG wczoraj i mamy żywą ciąże. Po 3 latach starań i nerwów coś tak pozytywnego.
Czy spotkaliście się może że stwierdzeniem lekarza, że sensu nie ma robienie glukozy i insuliny na czczo jeśli TSH wysokie?
Stoję pod laboratorium, mam ochotę zrobić ta insulinę i glukozę chociaż żeby jeszcze raz policzyć wskaźnik homa ..tylko obawiam się czy głupoty nie wyjdą keslitp TSH jest nadal duże...
Jak się nie rozmrazaja? Nie rozumiem, ja zawsze miałam przerwy 3-6miesiecyvi bez problemu się rozmrozily????zawsze zastanawiało mnie to jak to się odbywa, tzn na jakiej podstawie po 20 latach oni np chcą kobiecie podać zarodek który tyle czasu był zamrożony? Przecież wiemy że mając stymulację i później np crio po paru miesiacach to zarodki się nie rozmrażają... hmmm