reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hello.
Pytanie do dziewcząt po nieudanym transferze.
Jak to jest dokładnie - po transferze robisz test ciążowy z krwi, później go powtarzasz, jednoznacznie z niego wynika, że nie jesteś w ciąży. Odstawiasz leki. I co dalej, od razu dostajesz miesiączkę? Po kilku dniach? Cykl jest normalny, czy jakiś nietypowy?

Hello.
Pytanie do dziewcząt po nieudanym transferze.
Jak to jest dokładnie - po transferze robisz test ciążowy z krwi, później go powtarzasz, jednoznacznie z niego wynika, że nie jesteś w ciąży. Odstawiasz leki. I co dalej, od razu dostajesz miesiączkę? Po kilku dniach? Cykl jest normalny, czy jakiś nietypowy?
Ja jak zobaczyłam że beta spadła to po konsultacji z lekarzem odstawiłam leki i w ciągu 4 dni dostałam okres, w moim przypadku był całkowicie normalny może pierwszy dzień był najbardziej bolacy, aż ketonal poszedł w ruch. I od razu jak dostalam okres zaczelam soe przygotowywac do transferu

Tobie i tak dość w miarę spada po dwóch godzinach... Masz leki? Udało Ci. Ssie kiedykolwiek zajsc?
Spadać, spada ale wystrzelić też potrafi :-D
Nie mam na to żadnych leków ale odstawiłam cukier i jestem na diecie o nieskim IG (tak na wszelki wypadek).
Nigdy nie byłam w ciąży, miała 2 transfery - świeży i crio. Po tych dwóch zrobiłam kilkanaście badań No i wyszło mi troszkę. Prawie wszystko ogarnięte. Mam nadzieję, że pod koniec lipca zabiorę mojego ostatniego kropka i zostanie z nami ;)

Czy spotkaliście się może że stwierdzeniem lekarza, że sensu nie ma robienie glukozy i insuliny na czczo jeśli TSH wysokie?
Stoję pod laboratorium, mam ochotę zrobić ta insulinę i glukozę chociaż żeby jeszcze raz policzyć wskaźnik homa ..tylko obawiam się czy głupoty nie wyjdą keslitp TSH jest nadal duże...

reklama
Do góry