Śliwka12345
Fanka BB :)
Właśnie ze mam strach sprawdzać "Mysle,ze warto to sprawdzac co jamos czas bo przeciez zdrowy tryb zycia tez mkze miec wplyw na poprawe.. leki, witaminy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie ze mam strach sprawdzać "Mysle,ze warto to sprawdzac co jamos czas bo przeciez zdrowy tryb zycia tez mkze miec wplyw na poprawe.. leki, witaminy.
ŻurawinęDziewczyny co mozna stosowac w ciazy na pecherz nie wiem czy to powiekszajaca sie macica uciska ale mam takie Parcie na pecherz
Lidl, inne sklepy, ja kupuje na Allegro Sa tam sporo tańsze, a zastrzeżeń co do jakoś i nie miałamA gdzie można je kupić?
Coś koło 45zl za taka pakę Jak chcesz to napisze Ci na priv z jakiej firmy brałam, bo nie chce tu reklamy robic
Mam już ostateczne wyniki hodowli i jestem najszczęśliwsza kobieta na swiecie, bo mamy 4 zamrożone blastunie Dziś zamrozili kolejne 2, a tak się bałam, ze bedzie z nimi coś nie tak. Jak zadzwonił embriolog to prawie zawał dostałam, zanim mi nie powiedział, a do mnie dotarło, ze sa 4 Pozniej z pół godz ryczałam i sama nie wiem czemu
Jestem o krok blizej do spełnienia mojego marzenia, żeby nie tylko kot mówił do mnie mama (bo takie dziwne odgłosy z siebie wydaje, ze jak nic słychać mama)
Dziękuje bardzo Wam za wsparcie i za wszystkie kciuki❤❤ Forum ma ogromna moc❤❤
Link poszedł
Oj oby te pupcie były, choć na razie wystarczyłaby jedna
Aronia, czerwone winko, avocado, orzechy wszelkiej maści, chia, pestki. Tyle znam wspomagaczy i bede stosować
Na razie czekam na @. Mam nadzieje, ze przyjdzie w weekend, bo pozniej kontrola wypadłaby mi w długi weekend a wtedy lekarka nie przyjmuje. Mam nadzieje, ze uda mi się to jakoś zgrać czasowo.
Dziewczyny z wysokim Nk - jakie miałyście zalecenia odnośnie intralipidu - znaczy kiedy brac? Ja doopa wołowa nie zapytałam, a jak napisałam mejla to dostałam automatyczna odp, ze trzeba Ok 3 tygodni czekac na odzew. Z tego co czytałam, to można podawać tydzień przed transferem, w dniu i po becie. Ale nie chce za bardzo po omacku działać.
No niestety nie wystrzeliła do nieba :/
W pon w 7dpt była 38.4
Dzisiaj 9dpt 57....
Progesteron 29
Mam powtórzyć w piątek, ale stresuje się bardzo
Mozna mi wpisać transfer na piątek.
Nie wiem jakie przysłowie mówi do 6 razy sztuka. Moze jakies chinskie.
No właśnie przyrost jest 50% wiec trochę mało.Minimalny prawidłowy po 48 to 66% z tego co pamiętam, więc miescisz się.
Wiadomo - mogłoby być lepiej, ale wierz w maleństwo i nie stresuj się, bo przykład Paulinka, która niedawno urodziła zdrowa córeczkę pokazuje, że i z minimalnych przyrostow są zdrowe, różowe pupki!!! i tego Ci życzę :-*
No właśnie przyrost jest 50% wiec trochę mało.