redferrari
Fanka BB :)
Blahahaha Ty mnie zawsze ucieszysz swoim komentarzemA ja glupia poszlam z moim pcos na latwizne i robilam 3 procedury...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blahahaha Ty mnie zawsze ucieszysz swoim komentarzemA ja glupia poszlam z moim pcos na latwizne i robilam 3 procedury...
Ja mam te wyniki idealne a już przepływy i samo badanie działania heparyny na krew słabe.Dziewczyny a orientujecie sie w temacie krzepliwosci krwi na ile wskaznik PR (INR QUICK) oraz APTT powiedza juz cos o ewentualnych nieprawidlowosciach??
Chyba to sprawdzę od niczego, lepiej mieć jedno badanie więcej zrobione. Wszędzie to można zbadać? Jak dobrze pójdzie to lipiec sierpień podejdę do crio.Chodzi o krzepliwosc krwi. Czy nie jest
zbyt gesta co moze prowadzic do poronien. W mojej rodzinie byla osoba ktora dwie ciaze poronila do 8 tyg i okazalo sie ze krzepliwosc zaburzona wiec robila dodatkowe badania i przed trzecia brala zastrzyki (chyba heparyna?) i dziecko urodzone zdrowe.
Moze warto to zbadac ??
nie, zadnej genetyki jeszcze nie badalam... mam tylko na dzis zlecneie na te podstawowe, ale reszta czeka mnie i tak...Ja mam te wyniki idealne a już przepływy i samo badanie działania heparyny na krew słabe.
Nie mam stwierdzonej trombofilii co prawda, ale mutacje mam i szczerze mówiąc ciężko mi to zrozumieć.
A badałaś mutacje?
Na badaniaDNA zamawiasz pakiet na trombofilie. Przysylaja, pobierasz ze sliny. Odsylasz i czekasz na wyniki. 330zl na 6 genow. Wszystko sprawnie. Przesylki w cenie oplacone.Chyba to sprawdzę od niczego, lepiej mieć jedno badanie więcej zrobione. Wszędzie to można zbadać? Jak dobrze pójdzie to lipiec sierpień podejdę do crio.
testyDNA* pomylka. Ja tam robilamNa badaniaDNA zamawiasz pakiet na trombofilie. Przysylaja, pobierasz ze sliny. Odsylasz i czekasz na wyniki. 330zl na 6 genow. Wszystko sprawnie. Przesylki w cenie oplacone.
Ja sobie nieudane cykle naturalne tłumaczę tak, że skoro przy punkcji pobrali Ci np. 10 jajek, były ok, zapłodniło się tylko 6 a tylko 4 przeżyły do 5 doby, to jeśli w ciągu 10 miesięcy staram się naturalnie to tak naprawę te 4 razy może dojdzie do zapłodnienia, a ile z tych 4 zaimplantuje się poprawnie i rozwinie? to naprawdę musi być szczęście, aby za 1 podejściem załapać naturalnie... albo tych szans w ciągu roku jakoś super wiele wcale nie ma... nie wiem, może się mylę...?@Carenik
Niestety nic z tego nie będzie
Wczoraj progesteron 15,20 ng/ml
Dziś juz tylko 6,01 ng/ ml
Czyli wszystko zmierza ku @
Niby wszystko robiliśmy jak trzeba i monitoring był i przytulanki wtedy kiedy trzeba .... i od razu leki wdrożone gdyby coś zaskoczyło a tu nic
Mi się wydaje ze nie dochodzi u nas do implantacji ze coś z tym jest nie tak
Pojedziemy w środę na wizytę zobaczymy co nam powie lekarz
Jaki będzie miał dla nas plan bo ja z każdym kolejnym cyklem coraz bardziej się podłamuje [emoji20]
Albo moze biopsje jak miala Vinszka i wyszlo ze ma przesuniete okno implantacyjne? Podobno do 30% kobiet moze miec przesuniete okno..
Tylko niektorzy pisza o tescie ERA a inni o biopsji endometrium i nie wiem czy to to samo...
sorki za reklame ale dziewczyny pare strone temu o tym pisaly to Ci wkleje bo sama ogladalam:Chyba to sprawdzę od niczego, lepiej mieć jedno badanie więcej zrobione. Wszędzie to można zbadać? Jak dobrze pójdzie to lipiec sierpień podejdę do crio.