Pini88
Fanka BB :)
Co ile ciazowki badacie progesteron I mnie ten tydzien do konca I mam schodzicPowodzenia[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co ile ciazowki badacie progesteron I mnie ten tydzien do konca I mam schodzicPowodzenia[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Mocne, mocne kciuki!! [emoji8][emoji110][emoji110]@Justyska13 I cytrynka122 [emoji110][emoji110][emoji110]powodzenia !!!
Dziewczynki miłego dnia!!!
Dziewczyny trzymam kciuki za Was@Cytrynka122 mocne kciuki za bete do nieba dawaj znać jaki wynik
trzymajcie również za mnie dziś kciuki niech jajeczka rosną wizytę mam dopiero o 17.00
Miłego dnia moje drogie
Wpisane
Kochana mnie też możesz w wolnej chwili wpisać na 21.05 podglądanie dzidzi a 24.05 prenatalne. [emoji8][emoji8]Wpisane