DziękujęMój m miał problemy jedynie z ruchliwością i brał vit c 1000 l-karnityne, magnez i cynk
reklama
Nie ma sprawy do tego jeszcze zdrowa dieta, bez coli która uwielbiał, ograniczenie do minimum słodyczy no i nie wiem co lepiej podziałało może i wszystko naraz, ale nasienie się poprawiłoDziękuję
Super, u nas niby w normie, ale po jego ostatnich stresach i trybie życia może być, spróbuję mu to podłożyć, bo sam z siebie.....Nie ma sprawy ☺ do tego jeszcze zdrowa dieta, bez coli która uwielbiał, ograniczenie do minimum słodyczy no i nie wiem co lepiej podziałało może i wszystko naraz, ale nasienie się poprawiło
Dziewczyny pisały, że czegoś tam nie powinno być? Co to było? Chrom?
Hmmm a to nie wiem szczerze mówiąc....Super, u nas niby w normie, ale po jego ostatnich stresach i trybie życia może być, spróbuję mu to podłożyć, bo sam z siebie.....
Dziewczyny pisały, że czegoś tam nie powinno być? Co to było? Chrom?
Może ktoś coś podpowie. Ostatnio @Justyska13 miała tutaj taki wykaz padany przez kogoś. @Justyska13 pamiętasz kto to był tutaj specjalistą od suplementacji nasienia?Hmmm a to nie wiem szczerze mówiąc....
ilmenau
Fanka BB :)
Kochane a robilyscie test PAPPA I wolne hcg?Tak poczytuje temat I daja stresa te wyniki
Ja robiłam, w zestawie z usg. Razem wynik jest korygowany i na tej podstawie określane jest ryzyko trisomii
A ile sie czeka na wynik ja mam.zrobic 6 maja a 10 maja usgJa robiłam, w zestawie z usg. Razem wynik jest korygowany i na tej podstawie określane jest ryzyko trisomii
ilmenau
Fanka BB :)
A ile sie czeka na wynik ja mam.zrobic 6 maja a 10 maja usg
U mnie wynik był w 3 dni. Jak już byłam na usg to lekarz miał komplet informacji o na tej podstawie robił ocenę ryzyka
reklama
To fajnie tez bede miala caly komplet☺ Stresuje sieU mnie wynik był w 3 dni. Jak już byłam na usg to lekarz miał komplet informacji o na tej podstawie robił ocenę ryzyka
Podziel się: