reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Heh racja tez tak mysle I sie ciesze z tego bo jestem gotowa na dziecko mentalnie przedewszystkim
Taki artykul pierwszy z listy ale dane powielaja sie w innych raportach ;) wiec zadne z nas dinozaury ;D Tak jak piszesz do bycia rodzicem sie dorasta.. ;)

[emoji106] Dokładnie Ja przez 3 miesiace mialam 1-2 zastrzyki dziennie najpierw gonapeptyl (w trakcie syymulacji nawet 3 bo doszedl menopur I gonal ) a potem 2 razy dziennie prolutex i powiem szczerze ze wyjątkowo dobrze te zastrzyki 'znosiłam' ani jednego siniaka, pod koniec juz az tak igla jak w maslo nie wchodziła, ale dalej nie byl to problem, wolalam zrobić sobie zastrzyk z prolutexu niz pamietac o lutinusie 3x1 i co chwile cos wyplywalo [emoji28]
Szrzerze to ja też już wolałam te zastrzyki. Bynajmniej miałam pewność, że wszystko jest w środku, a tak przy dopochwowym zastanawiałam się czy odpowiednia ilość się wchłonęła ;)

reklama
Każdy mierzy wiek swoją miarą. Niektórzy nigdy nie dojrzeją do rodzicielstwa a dla innych 40-tka to grubo za późno. :) Napisałam jak to wygląda u nas. Czuję ogromną potrzebę macierzyństwa i obawiam się że utrzymujący się stan bezdzietności bardzo źle wpłynie na moją psychikę.
Mam podobnie ;( czuje, że powinnam miec już dawno dziecko/ dzieci, no ale ktoś na górze ma inny plan ;)
Dokładnie, tak jak mówisz. Są tacy, którzy w tym wieku robią wszystko żeby nie mieć dzieci, a inni góry przenoszą.

Do góry