Aduś16
Fanka BB :)
To jestes w wiekszosci statystycznej krajow rozwinietych pierwsze dziecko okolo 30tkiJa mam 31 I w pierwszej ciazy to powinnam sobie palnac a leb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jestes w wiekszosci statystycznej krajow rozwinietych pierwsze dziecko okolo 30tkiJa mam 31 I w pierwszej ciazy to powinnam sobie palnac a leb
Przypomnisz z jakim efektem? Pozdrawiam:-*@Konstancja27 ja jestem po tym badaniu klinicznym z tym, że w Białymstoku.
Heh racja tez tak mysle I sie ciesze z tego bo jestem gotowa na dziecko mentalnie przedewszystkimTo jestes w wiekszosci statystycznej krajow rozwinietych pierwsze dziecko okolo 30tki
No to mnie pocieszylas bo my zawsze do 3 doby j tak trochę bałam się tej 5 :-)My teraz wszystkie zarodki chodujemy do 5 doby. Większe szanse są na powodzenie.
Heh racja tez tak mysle I sie ciesze z tego bo jestem gotowa na dziecko mentalnie przedewszystkim
OczywiścieWszystko jest do przeżycia ☺
Ja mam 31 I w pierwszej ciazy to powinnam sobie palnac a leb
Szrzerze to ja też już wolałam te zastrzyki. Bynajmniej miałam pewność, że wszystko jest w środku, a tak przy dopochwowym zastanawiałam się czy odpowiednia ilość się wchłonęła[emoji106] Dokładnie Ja przez 3 miesiace mialam 1-2 zastrzyki dziennie najpierw gonapeptyl (w trakcie syymulacji nawet 3 bo doszedl menopur I gonal ) a potem 2 razy dziennie prolutex i powiem szczerze ze wyjątkowo dobrze te zastrzyki 'znosiłam' ani jednego siniaka, pod koniec juz az tak igla jak w maslo nie wchodziła, ale dalej nie byl to problem, wolalam zrobić sobie zastrzyk z prolutexu niz pamietac o lutinusie 3x1 i co chwile cos wyplywalo [emoji28]
Kochana co sie przejmujesz moja ciocia 40 pierwszy dzieciakBoziu a ja 36 i JesCze bez dzidziusia [emoji33]♀
Mam podobnie ;( czuje, że powinnam miec już dawno dziecko/ dzieci, no ale ktoś na górze ma inny planKażdy mierzy wiek swoją miarą. Niektórzy nigdy nie dojrzeją do rodzicielstwa a dla innych 40-tka to grubo za późno. Napisałam jak to wygląda u nas. Czuję ogromną potrzebę macierzyństwa i obawiam się że utrzymujący się stan bezdzietności bardzo źle wpłynie na moją psychikę.