reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Heh racja tez tak mysle I sie ciesze z tego bo jestem gotowa na dziecko mentalnie przedewszystkim
Taki artykul pierwszy z listy ale dane powielaja sie w innych raportach ;) wiec zadne z nas dinozaury ;D Tak jak piszesz do bycia rodzicem sie dorasta.. ;)

[emoji106] Dokładnie Ja przez 3 miesiace mialam 1-2 zastrzyki dziennie najpierw gonapeptyl (w trakcie syymulacji nawet 3 bo doszedl menopur I gonal ) a potem 2 razy dziennie prolutex i powiem szczerze ze wyjątkowo dobrze te zastrzyki 'znosiłam' ani jednego siniaka, pod koniec juz az tak igla jak w maslo nie wchodziła, ale dalej nie byl to problem, wolalam zrobić sobie zastrzyk z prolutexu niz pamietac o lutinusie 3x1 i co chwile cos wyplywalo [emoji28]
Szrzerze to ja też już wolałam te zastrzyki. Bynajmniej miałam pewność, że wszystko jest w środku, a tak przy dopochwowym zastanawiałam się czy odpowiednia ilość się wchłonęła ;)

reklama
Każdy mierzy wiek swoją miarą. Niektórzy nigdy nie dojrzeją do rodzicielstwa a dla innych 40-tka to grubo za późno. :) Napisałam jak to wygląda u nas. Czuję ogromną potrzebę macierzyństwa i obawiam się że utrzymujący się stan bezdzietności bardzo źle wpłynie na moją psychikę.
Mam podobnie ;( czuje, że powinnam miec już dawno dziecko/ dzieci, no ale ktoś na górze ma inny plan ;)
Dokładnie, tak jak mówisz. Są tacy, którzy w tym wieku robią wszystko żeby nie mieć dzieci, a inni góry przenoszą.

Do góry