A co ci mowi? Jaki widzi problem?
twierdzi że nie ma problemu u mnie . Mam takie same szanse jak wszystkie kobiety . niby jest dobrze lecz nie wierze juz w to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co ci mowi? Jaki widzi problem?
HejDziewczyny, proszę o pomoc. Dostałam wyniki badań immunologicznych i nie ukrywam, że trochę spanikowałam. Czekam na informacje od lekarza ale chyba szybciej to zawału dostanę. Czy ktoś mi może coś powiedzieć na ten temat:
czy to wizyta podglądowa? Wpisać w kalendarz?No dokladnie zobaczymy ja ide 30 kwietnia na wizyte to zobacze juz jakos bedzie 10tc Mamy podobnie termin
Dziękuje, zawsze coś wiem więcejHej
To może ja się wypowiem, choć specjalistka ze mnie pewnie marna
Z tego co widzę, na pewno masz za wysoki poziom komórek NK, bo powyżej 21. Na to podają Intralipid. Nie pamietam jaki powinien byc prawidłowy wynik Cd4/CD8. Chyba ciut za wysoki poziom homocysteiny - obniża ja kwas foliowy i to ten w formie metylowanej
Tyle póki co kojarze i mam nadzieje, ze ciut pomogłam.
wpisałam 29 kwoetnia wizytę pęcherzykowa. tak?Za tydzień w poniedziałek jadę na usg to się wszystko okaże. Ale mam nadzieję że 2 są że mną
Ja NK miałam ciutę niżej chyba 18-19 i dostałam ecorton.Dziękuje, zawsze coś wiem więcej
Ja nie wiem, ale moj profesor mówił, że jesli będę miała progesteron od 25ng/ml w górę po odstawieniu prolutexu (bralam 2x1, później 1x1 a 7t6d odstawilam całkiem bo prog mialam 115ng/ml) to moge już do niego nie wracać, że to bardzo dobry wynik i zeby sprawdzic kilka dni po odstawieniu zastrzykow czy jest to 25ng/ml.A jaka jest dobra dawka progesteronu do tego 13 tc?
tak juz wpisałamTo może i ja w końcu poproszę o dopisanie do kalendarza, bo w końcu i u mnie się coś ruszyło 29.04 wizyta przed stymulacja i o ile dostane zielone światło to 3.05 ruszam z długim protokołem moja druga stymulację
@Justyska13 jesli możesz mnie wpisać to bede wdzieczna
Dziewczyny czytam Wasze posty w miarę regularnie i gratuluje z całego serca tym którym się udało, a te którym szczególnie ostatnio nie wiedzie się dobrze przytulam mocno w trudnych chwilach. Trzymajcie się dzielnie i nie zapominajcie, ze wszystkim nam w końcu uda się to, czego tak bardzo pragniemy