reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś jest 3 dzień od transferu i byłam zrobić pierwszy bety wynik po transferze wyszedł niestety negatywny <0,1 . bo klinika invicta daje 3 terminy werfikacji . pierwsza po 3 dniach , druga werfikacje mam 23.04.2019 ale juz nie mam złudzeń ze bedzie pozytywnie . teraz tylko czekam na telefon od lekarza
Beta dodatnia w 3 dniu to niezwykla rzadkosc, wynik.z 3 dnia nie powinien w ogole byc brany pod uwage, nie wiem po co ta invicta miesza kobietom w glowach.
Kwas foliowy jest ze mna juz od roku [emoji2]
Boje się ta stymulacja [emoji20]
No i super, wlacz sobie jeszcze wit D, chociaz 1000 j. No, to Twoja ostatnia z refundacja, zastanow sie dobrze komu ja powierzyc. Poza tym generalnie kaza odczekiwac 3 miesiace miedzy stymulacjami. Ja tez jak Margit polecam novum, maja dobre laboratorium embrio, a od tego tez duzo zalezy.

Beta dodatnia w 3 dniu to niezwykla rzadkosc, wynik.z 3 dnia nie powinien w ogole byc brany pod uwage, nie wiem po co ta invicta miesza kobietom w glowach.

No i super, wlacz sobie jeszcze wit D, chociaz 1000 j. No, to Twoja ostatnia z refundacja, zastanow sie dobrze komu ja powierzyc. Poza tym generalnie kaza odczekiwac 3 miesiace miedzy stymulacjami. Ja tez jak Margit polecam novum, maja dobre laboratorium embrio, a od tego tez duzo zalezy.
Ja mnialam w 3 dniu 0.8

reklama
Jest
Beta 1,8
Progesteron 42 ng/ml
Dzis 6 dpt 5 dniowej blastki
Dupa

Dodam ze biore duphaston doustanie 2 tabl ktory podobno nie wychodzi we krwi wiec czemu taki progesteron wysoki?
Ostatnio w 7dpt mialam bete 0,8 a progesteron 12 ng/ml
@annemarie @dżoasia mozecie cos dodac jeszcze o tym progesteronie??
W kalkulatorze wychodzi ze juz nie powinno byc ovitrelle

Ostatnia edycja:
Do góry