reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana kiedyś w INVCTA nie było bety robionej w 3 dpt nie wiem po co to teraz każą robić. Mimo wszystko zrobiłam ją i wynik miałam taki sam jak Ty. W 6 dpt było 24!! Więc głowa do góry, tu było raczej pewne, że wynik ujemny ujrzysz. Najważniejszy jest estradiol i progesteron.
Bete w 3dpt juz w 2012 kazali robic, wczoraj mowili ze niebawem zminiaja I nie beda jej tal szybko badac

reklama
z marwiłam się ponieważ pierwszy raz jak miałam transfer robiony z 5dniowych zarodków to beta w 3dniu była dodatnia a dopiero w 6 dniu od transferu zrobiła się ujemna .
A dziś już po 3dniach jest ujemna i mnie to trochę dobiło . były to zarodki zamrozone , pani embrolog mówsiła zę przeszły odmrożenie dobrze .

Estradiol 17-beta (E2) 1107 _ pg/ml

Progesteron (PRG) 27.53 _ ng/ml
to sa wyniki robione dziś
nie wiem zy za niskie nie są.
boje się tego co powie lekarz

Kochana kiedyś w INVCTA nie było bety robionej w 3 dpt nie wiem po co to teraz każą robić. Mimo wszystko zrobiłam ją i wynik miałam taki sam jak Ty. W 6 dpt było 24!! Więc głowa do góry, tu było raczej pewne, że wynik ujemny ujrzysz. Najważniejszy jest estradiol i progesteron.

a jaki miałas progesteron i ekstradiol w 3 dniu ?

nie wiem co robie zle
Pije od2 do 3 l wody na dzień , 1lmleka 2%. jem ananasa codzienie po 2 plastry . połowę avokado dziennie , pestki dyni oraz słonecznika , jem ryby gotowane wraz z piersia indyka gotowanego, brokuły , fasolkę szparagowa, oraz orzechy brazylijskie i dzis zjem bób . ja już nie wiem co robię zle :(

Hej. Pilnie potrzebuje aby ktoś spojrzał i ocenił mój wynik badania cytokin....bo zaraz zejdę że strachu. Któraś z was się zna???prosze

nie wiem co robie zle
Pije od2 do 3 l wody na dzień , 1lmleka 2%. jem ananasa codzienie po 2 plastry . połowę avokado dziennie , pestki dyni oraz słonecznika , jem ryby gotowane wraz z piersia indyka gotowanego, brokuły , fasolkę szparagowa, oraz orzechy brazylijskie i dzis zjem bób . ja już nie wiem co robię zle :(
Nie załamuj się tak tą betą. Przecież piłka jest nadal w grze. Odstaw ananasa już. Zrelaksuj w miarę możliwości i wierz w swojego kropeczka.

Sama widzisz, że walka o dziecko potrafi być trudna i każda się zastanawia czemu jest skazana na porażkę. Wola walki jednak przynosi szczęście i ukochane dzieci. Niestety niektóre z nas muszą czekać dłużej inne krócej, ale każda ma wielki bagaż doświadczeń i morze łez wylanych.

reklama
Nie załamuj się tak tą betą. Przecież piłka jest nadal w grze. Odstaw ananasa już. Zrelaksuj w miarę możliwości i wierz w swojego kropeczka.

Sama widzisz, że walka o dziecko potrafi być trudna i każda się zastanawia czemu jest skazana na porażkę. Wola walki jednak przynosi szczęście i ukochane dzieci. Niestety niektóre z nas muszą czekać dłużej inne krócej, ale każda ma wielki bagaż doświadczeń i morze łez wylanych.

tak szybko odstawić ananasa . dziewczyny pisały ze jadły 6 dni od zabiegu . on mi szkodził a nie pomagał ?

Do góry