reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana kiedyś w INVCTA nie było bety robionej w 3 dpt nie wiem po co to teraz każą robić. Mimo wszystko zrobiłam ją i wynik miałam taki sam jak Ty. W 6 dpt było 24!! Więc głowa do góry, tu było raczej pewne, że wynik ujemny ujrzysz. Najważniejszy jest estradiol i progesteron.
Bete w 3dpt juz w 2012 kazali robic, wczoraj mowili ze niebawem zminiaja I nie beda jej tal szybko badac

reklama
z marwiłam się ponieważ pierwszy raz jak miałam transfer robiony z 5dniowych zarodków to beta w 3dniu była dodatnia a dopiero w 6 dniu od transferu zrobiła się ujemna .
A dziś już po 3dniach jest ujemna i mnie to trochę dobiło . były to zarodki zamrozone , pani embrolog mówsiła zę przeszły odmrożenie dobrze .

Estradiol 17-beta (E2) 1107 _ pg/ml

Progesteron (PRG) 27.53 _ ng/ml
to sa wyniki robione dziś
nie wiem zy za niskie nie są.
boje się tego co powie lekarz

Kochana kiedyś w INVCTA nie było bety robionej w 3 dpt nie wiem po co to teraz każą robić. Mimo wszystko zrobiłam ją i wynik miałam taki sam jak Ty. W 6 dpt było 24!! Więc głowa do góry, tu było raczej pewne, że wynik ujemny ujrzysz. Najważniejszy jest estradiol i progesteron.

a jaki miałas progesteron i ekstradiol w 3 dniu ?

nie wiem co robie zle
Pije od2 do 3 l wody na dzień , 1lmleka 2%. jem ananasa codzienie po 2 plastry . połowę avokado dziennie , pestki dyni oraz słonecznika , jem ryby gotowane wraz z piersia indyka gotowanego, brokuły , fasolkę szparagowa, oraz orzechy brazylijskie i dzis zjem bób . ja już nie wiem co robię zle :(

Hej. Pilnie potrzebuje aby ktoś spojrzał i ocenił mój wynik badania cytokin....bo zaraz zejdę że strachu. Któraś z was się zna???prosze

nie wiem co robie zle
Pije od2 do 3 l wody na dzień , 1lmleka 2%. jem ananasa codzienie po 2 plastry . połowę avokado dziennie , pestki dyni oraz słonecznika , jem ryby gotowane wraz z piersia indyka gotowanego, brokuły , fasolkę szparagowa, oraz orzechy brazylijskie i dzis zjem bób . ja już nie wiem co robię zle :(
Nie załamuj się tak tą betą. Przecież piłka jest nadal w grze. Odstaw ananasa już. Zrelaksuj w miarę możliwości i wierz w swojego kropeczka.

Sama widzisz, że walka o dziecko potrafi być trudna i każda się zastanawia czemu jest skazana na porażkę. Wola walki jednak przynosi szczęście i ukochane dzieci. Niestety niektóre z nas muszą czekać dłużej inne krócej, ale każda ma wielki bagaż doświadczeń i morze łez wylanych.

reklama
Nie załamuj się tak tą betą. Przecież piłka jest nadal w grze. Odstaw ananasa już. Zrelaksuj w miarę możliwości i wierz w swojego kropeczka.

Sama widzisz, że walka o dziecko potrafi być trudna i każda się zastanawia czemu jest skazana na porażkę. Wola walki jednak przynosi szczęście i ukochane dzieci. Niestety niektóre z nas muszą czekać dłużej inne krócej, ale każda ma wielki bagaż doświadczeń i morze łez wylanych.

tak szybko odstawić ananasa . dziewczyny pisały ze jadły 6 dni od zabiegu . on mi szkodził a nie pomagał ?

Do góry