reklama
Sznurki - a Ty w Białymstoku? Niedaleko mnie Powodzenia CI życzę - z tego co pamiętam jesteś w Bocianie u dr.M?
Tak w Białymstoku u drM.
Dziś kolejny menopurek i dr mówi, ze w niedziele punkcja.
Nie wiem czy to działanie hormonów , ale dziś mam kryzys i ryczec mi sie chce. W sumie to nie wiem o co mi chodzi..
Dogadzam sobie jedzonkiem
Bede gruba a co tam!
Warto poczekać (oczywiście nie za długo bo hiperka).
U mnie z ponad 30, tylko 4 były ok, z czego tylko 2 się ładnie podzieliły i 2 były podane. Nic nam nie zostało "na potem" - ale na szczęście się udało.
Będzie dobrze!
U mnie z ponad 30, tylko 4 były ok, z czego tylko 2 się ładnie podzieliły i 2 były podane. Nic nam nie zostało "na potem" - ale na szczęście się udało.
Będzie dobrze!
Czesć dziewuszki. nieustająco trzymam kciuki za was wszystkie. ciesze sie szczesciem tych którym sie udało i wszystko dobrze się toczy.
milagros nie poddawaj się. może to tylko pomyłka labo albo jakies chwilowe zachwianie.Chyba u Aishy tak było a wszystko jest ok. trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. będzie dobrze.
Ja nadal liżę rany ale dziś postanowiłam że będzie dobrze, że do trzech razy sztuka i następnym razem wszystko potoczy się jak należy i zajdę w ciąże i urodzę śliczne zdrowiutkie przynajmniej jedno dzieciątko!!!!!!!!!
Jeszcze to potrwa zanim przyzwyczaję się do tej straty. A o moim szkrabiku nigdy nie zapomnę i zawsze będzie maleństwo miało swoje miejsce w moim sercu , a następne już będę do serca tulić.... muszę w to wierzyć bo inaczej oszaleje.
I wam wszystkim też życzę wiary w powodzenie. przez jakiś czas będę tu tylko z doskoku ale zbiorę wszystkie siły i wrócę do Was kochane moje. a na razie dla wszystkich POWODZENIA!!!!!!!!!
milagros nie poddawaj się. może to tylko pomyłka labo albo jakies chwilowe zachwianie.Chyba u Aishy tak było a wszystko jest ok. trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. będzie dobrze.
Ja nadal liżę rany ale dziś postanowiłam że będzie dobrze, że do trzech razy sztuka i następnym razem wszystko potoczy się jak należy i zajdę w ciąże i urodzę śliczne zdrowiutkie przynajmniej jedno dzieciątko!!!!!!!!!
Jeszcze to potrwa zanim przyzwyczaję się do tej straty. A o moim szkrabiku nigdy nie zapomnę i zawsze będzie maleństwo miało swoje miejsce w moim sercu , a następne już będę do serca tulić.... muszę w to wierzyć bo inaczej oszaleje.
I wam wszystkim też życzę wiary w powodzenie. przez jakiś czas będę tu tylko z doskoku ale zbiorę wszystkie siły i wrócę do Was kochane moje. a na razie dla wszystkich POWODZENIA!!!!!!!!!
Kinga_1
Fanka BB :)
Kiciabp - ja miałam pobranych też 8 komóreczek, zapłodnionych zostało 7, ale jedna przestała się dzielić i ostatecznie było ich 6. Dwie są już u mnie, a pozostałe zamroziliśmy. Wszystke były klasy b. Będzie dobrze, nie martw się kochana! Już za dwa dni będziesz leżeć sobie tak jak ja
Dziewczyny czy wam lekarz też kazał brać Acard po transferze? Trochę mnie to zdziwiło.. Jak teraz z dietką? Jest coś oo czym muszę absolutnie zapomnieć?
Asiex - ja miałam zaleconą po transferze dietę wysokobiałkową, picie po 2 litry wody dziennie, unikanie ostrych przypraw i podrażniających, no i najlepiej odpuścić sobie kawę ( o % nawet nie mówię, bo to oczywiste).
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
nie ogladalam nie ma jakiejs powtórki???
milagros przykro mi
milagros przykro mi
Podziel się: