Badz dobrej mysli, ja przy 5 dniowym w 6dpt mialam ponad 40, u ciebie po 10 dniach przy 3 dniowych zarodkach i to 2 [emoji6][emoji6] uwazam ze jesli ma co wyjsc, to Ci juz wyjdzie [emoji8] mi tak dziewczyny mówiły a tez sie zastanawialam czy isc czy poczekać i nie żałowałam [emoji16]Czytam co @Agonia777 napisała to w sumie ja tez niepotrzebnie robiłam tą betę bo moje 3 dniowe zarodki plus 10 dpt to praktycznie to samo ci jej blastka plus 6 dpt[emoji20]
reklama
Skarbulenka
Fanka BB :)
Kurczę ja też dzisiaj jakoś brudze na brązowo:-(Kochane dzisiaj bylismy na podgladaniu maluszka, mowie Wam rano wstalam i zobaczylam plamienia wuec od razu do doktora wczesniej niz miala.byc wizyta i mamy 1.5 centymetra serduszko bije w porzadku.Lekarz powiedzial ze mam takie czekoladowe brudzenia od wahan progesteronu dal mi estroferm 2 razy dziennie a mialam trzy razy dziennie i lutinus zostawil bo mial mu dac.luteine ale powiedzial ze jak brudze to nie zmieni mi na luteine.
Marzycielka7
Kurczę ja też dzisiaj jakoś brudze na brązowo:-(
Zadzwoń do lekarza!
Skarbulenka
Marzycielka kiedy wyniki? U mnie po 3 godz już były.
Czekam na wieści że zostanę ciocia
Czekam na wieści że zostanę ciocia
Marzycielka7
Badz dobrej mysli, ja przy 5 dniowym w 6dpt mialam ponad 40, u ciebie po 10 dniach przy 3 dniowych zarodkach i to 2 [emoji6][emoji6] uwazam ze jesli ma co wyjsc, to Ci juz wyjdzie [emoji8] mi tak dziewczyny mówiły a tez sie zastanawialam czy isc czy poczekać i nie żałowałam [emoji16]
Staram się ale to takie ciężkie [emoji20]
U mnie pobieraja do 9 a wyniki sa po 18, wiec zawsze robilam przyrosty w sobote bo wynik kolo 14 [emoji16] latwiej mi sie bylo doczekacMarzycielka kiedy wyniki? U mnie po 3 godz już były.
Czekam na wieści że zostanę ciocia [emoji3531][emoji3531][emoji110][emoji110][emoji110]
Marzycielka7
Marzycielka kiedy wyniki? U mnie po 3 godz już były.
Czekam na wieści że zostanę ciocia [emoji813]️[emoji813]️[emoji110][emoji110][emoji110]
Nie ma jeszcze , mają być gdzieś po 15 stej więc czekam i chyba zabiorę się za sprzątanie to mi czas szybciej minie bo tak to tylko patrze na zegarek jak jakaś psychiczna [emoji23]
Marzycielka7
U mnie pobieraja do 9 a wyniki sa po 18, wiec zawsze robilam przyrosty w sobote bo wynik kolo 14 [emoji16] latwiej mi sie bylo doczekac
Boziuuu mam nadzieje ze aż tak długo nie będę musiała czekać [emoji33][emoji6][emoji16]
Skarbulenka
Psycholko Kochana zabieraj się za sprzątanie przed świętami ale tylko delikatnieNie ma jeszcze , mają być gdzieś po 15 stej więc czekam i chyba zabiorę się za sprzątanie to mi czas szybciej minie bo tak to tylko patrze na zegarek jak jakaś psychiczna [emoji23]
reklama
Marzycielka7
Psycholko Kochana zabieraj się za sprzątanie przed świętami ale tylko delikatnie [emoji813]️
Wiem wiem spokojnie [emoji6]
Podziel się: