reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czytam co @Agonia777 napisała to w sumie ja tez niepotrzebnie robiłam tą betę bo moje 3 dniowe zarodki plus 10 dpt to praktycznie to samo ci jej blastka plus 6 dpt[emoji20]
Badz dobrej mysli, ja przy 5 dniowym w 6dpt mialam ponad 40, u ciebie po 10 dniach przy 3 dniowych zarodkach i to 2 [emoji6][emoji6] uwazam ze jesli ma co wyjsc, to Ci juz wyjdzie [emoji8] mi tak dziewczyny mówiły a tez sie zastanawialam czy isc czy poczekać i nie żałowałam [emoji16]

reklama
Kochane dzisiaj bylismy na podgladaniu maluszka, mowie Wam rano wstalam i zobaczylam plamienia wuec od razu do doktora wczesniej niz miala.byc wizyta i mamy 1.5 centymetra serduszko bije w porzadku.Lekarz powiedzial ze mam takie czekoladowe brudzenia od wahan progesteronu dal mi estroferm 2 razy dziennie a mialam trzy razy dziennie i lutinus zostawil bo mial mu dac.luteine ale powiedzial ze jak brudze to nie zmieni mi na luteine.
Kurczę ja też dzisiaj jakoś brudze na brązowo:-(

Badz dobrej mysli, ja przy 5 dniowym w 6dpt mialam ponad 40, u ciebie po 10 dniach przy 3 dniowych zarodkach i to 2 [emoji6][emoji6] uwazam ze jesli ma co wyjsc, to Ci juz wyjdzie [emoji8] mi tak dziewczyny mówiły a tez sie zastanawialam czy isc czy poczekać i nie żałowałam [emoji16]

Staram się ale to takie ciężkie [emoji20]

Marzycielka kiedy wyniki? U mnie po 3 godz już były.
Czekam na wieści że zostanę ciocia [emoji813]️[emoji813]️[emoji110][emoji110][emoji110]

Nie ma jeszcze , mają być gdzieś po 15 stej więc czekam i chyba zabiorę się za sprzątanie to mi czas szybciej minie bo tak to tylko patrze na zegarek jak jakaś psychiczna [emoji23]

reklama
Do góry