Zbieram fundusze na dalsza walkę
@lama70 co z Toba kochana??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@lama70 co z Toba kochana??
6dpt blastki to był ostatni zarodek z kd
Sprawdź jeszcze raz.....bo jak Tobie tak wychodzi to znaczy, że u mnie wczoraj 7.5 w siódmym dniu to też dooopa6dpt blastki to był ostatni zarodek z kd
A dziękuję, że pytasz. My się tak kulamy od USG do USG i wyczekujemy, aż znikną torbielki na mózgu Maluszka. Ostatnio były dobre wieści, bo się zatrzymały przynajmniej (a były spore). Teraz będziemy sprawdzać znowu 2 maja. Brzucho rośnie - 23 tc. A termin na 11.08. Oby dokulaćCo u Ciebie? Na kiedy Wy macie termin?
Bardzo, bardzo mi przykro... Musisz jeszcze sprawdzić za 2 dni. Może będzie cud. Strasznie na to liczę.Beta poniżej 2.....
Sprawdź jeszcze raz.....bo jak Tobie tak wychodzi to znaczy, że u mnie wczoraj 7.5 w siódmym dniu to też dooopa
Prawda jest taka, ze jak dzis nic nie wyjdzie to szanse ze wyjdzie cos pozniej sa baaaaaaardzo niewielkie niestety.Czytam co @Agonia777 napisała to w sumie ja tez niepotrzebnie robiłam tą betę bo moje 3 dniowe zarodki plus 10 dpt to praktycznie to samo ci jej blastka plus 6 dpt[emoji20]
Prawda jest taka, ze jak dzis nic nie wyjdzie to szanse ze wyjdzie cos pozniej sa baaaaaaardzo niewielkie niestety.
Ale Agonia777 zdaje sobie sprawe ze 6dpt blastki to sprawa raczej pewna, tak jak 10dpt 3dniowcaCzytam co @Agonia777 napisała to w sumie ja tez niepotrzebnie robiłam tą betę bo moje 3 dniowe zarodki plus 10 dpt to praktycznie to samo ci jej blastka plus 6 dpt[emoji20]
Ale Agonia777 zdaje sobie sprawe ze 6dpt blastki to sprawa raczej pewna, tak jak 10dpt 3dniowca
Oczywiscie nalezy powtorzyc i lekow nie wolno odstawiac bez ponownej weryfikacji. Ale to sa juz kwestie raczej "cudow przyrody". Choc nie takie rzeczy forum widzialo.