natasza_intro
Fanka BB :)
@Skarbulenka nie ładnie trzymać nas w takim napięciu. Przez Ciebie co chwilę zaglądam na forum zamiast myśleć o łóżkowni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez czekam, ja tez i trzymam kciukiO tym samym pomyslalm [emoji16][emoji16] niech sie uciesza i potem da nam znac [emoji3][emoji3]
Spodziewać się możesz zastrzyków codziennie, może trochę opuchlizny brzucha typu wzdęcia. Ja miałam dolegliwosci po punkcji brzuch wzdety i to mocno, ale po kilku dniach przeszło. Do pracy poszłam nastepnego dnia więc da sie żyć, ale wiadomo, każda z nas jest inna.Ja tez czekam, ja tez i trzymam kciuki
Ja za to czekam na miesiączkę i zaczynam moja pierwsza stymulację nie mogę się doczekać zaczynam od Gonalu i pózniej Orgalutran - dziewczyny czego mogę się spodziewać ??? Nie mogę się doczekać a zarazem trochę się denerwuje, jakieś rady ????
A co z tym endo nie tak?Dziewczyny @annemarie @Akatombo @Forget-me-not... @Dzoannna @Dgd @Sol @Biedroneczka83 @Olk@24 @dżoasia @ilmenau @redferrari @Mieciu85 i pozostałe staraczki , od czterech cykli mam problem z endometrium i ciągle odwołane cykle z tego powodu. Próbowaliśmy i na naturalnych i na stymulowanych i niestety nic. Jestem już tym zmęczona i nie wiem co robić . Czekają na mnie mrożącymi. Czy któraś z Was miała taki problem i może coś poradzić? Plissss
Dzieki za odp. a jak już pobiorą komórki jajowe dalej się robi zastrzyki ? Bo o to nie dopytałam?
Spodziewać się możesz zastrzyków codziennie, może trochę opuchlizny brzucha typu wzdęcia. Ja miałam dolegliwosci po punkcji brzuch wzdety i to mocno, ale po kilku dniach przeszło. Do pracy poszłam nastepnego dnia więc da sie żyć, ale wiadomo, każda z nas jest inna.
Co polecam? Zająć się sobą i partnerem na pierwszym miejscu, bez obwiniania się o leniuchowanie, oraz robienie to na co ma się ochotę Stymulacja jest przykra przez te zastrzyki więc przyda sie odpoczynek
Robiłaś histeroskopie?Dziewczyny @annemarie @Akatombo @Forget-me-not... @Dzoannna @Dgd @Sol @Biedroneczka83 @Olk@24 @dżoasia @ilmenau @redferrari @Mieciu85 i pozostałe staraczki , od czterech cykli mam problem z endometrium i ciągle odwołane cykle z tego powodu. Próbowaliśmy i na naturalnych i na stymulowanych i niestety nic. Jestem już tym zmęczona i nie wiem co robić . Czekają na mnie mrożącymi. Czy któraś z Was miała taki problem i może coś poradzić? Plissss
Ja tez czekam, ja tez i trzymam kciuki
Ja za to czekam na miesiączkę i zaczynam moja pierwsza stymulację nie mogę się doczekać zaczynam od Gonalu i pózniej Orgalutran - dziewczyny czego mogę się spodziewać ??? Nie mogę się doczekać a zarazem trochę się denerwuje, jakieś rady ????
Dzieki za odp. a jak już pobiorą komórki jajowe dalej się robi zastrzyki ? Bo o to nie dopytałam?
Hej. Zastanawialam się co tam u Ciebie i czy dalo radę podejść do transferu i przykro mi ze znów sie nie udało zabrac kropeczka[emoji852]Dziewczyny @annemarie @Akatombo @Forget-me-not... @Dzoannna @Dgd @Sol @Biedroneczka83 @Olk@24 @dżoasia @ilmenau @redferrari @Mieciu85 i pozostałe staraczki , od czterech cykli mam problem z endometrium i ciągle odwołane cykle z tego powodu. Próbowaliśmy i na naturalnych i na stymulowanych i niestety nic. Jestem już tym zmęczona i nie wiem co robić . Czekają na mnie mrożącymi. Czy któraś z Was miała taki problem i może coś poradzić? Plissss