Marzycielka7
Fanka BB :)
Ja już chce testować, a u mnie dziś 4 dpt..... hahaha
U mnie 6 dpt [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już chce testować, a u mnie dziś 4 dpt..... hahaha
Przypomnisz mi ktore to bedzie Twoje dziecko/dzieci?U mnie 6 dpt [emoji23]
Niecierpliwcu Ty Kochany. Daj czas maluchom. Będzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]Juz chyba taka nasza natura [emoji23]
Przypomnisz mi ktore to bedzie Twoje dziecko/dzieci?
Niecierpliwcu Ty Kochany. Daj czas maluchom. Będzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziewczyny a mam pytanko. Miałam tak przy pierwszym transferze teraz mam znowu.... Czy kurcze też obrastacie wlosami na brzuchu w trakcie ciąży po tych hormonach? Do szału mnie to doprowadza.
Z cerą to ja mam wieczny problem, więc krostki to dla mnie nic, ale ten brzuch już mnie rusza. Wstyd pokazać. [emoji33][emoji31]W ciąży nigdy nie byłam i się nie wypowiem ale progesteron zapewnił mi krostek co niemiara i na plecach i na twarzy
Norma. Choc w tej ciazy tego nie doswiadczam. W pierwszej tak.Dziewczyny a mam pytanko. Miałam tak przy pierwszym transferze teraz mam znowu.... Czy kurcze też obrastacie wlosami na brzuchu w trakcie ciąży po tych hormonach? Do szału mnie to doprowadza.
Z cerą to ja mam wieczny problem, więc krostki to dla mnie nic, ale ten brzuch już mnie rusza. Wstyd pokazać. [emoji33][emoji31]