reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a mam pytanko. Miałam tak przy pierwszym transferze teraz mam znowu.... Czy kurcze też obrastacie wlosami na brzuchu w trakcie ciąży po tych hormonach? Do szału mnie to doprowadza.

Dziewczyny a mam pytanko. Miałam tak przy pierwszym transferze teraz mam znowu.... Czy kurcze też obrastacie wlosami na brzuchu w trakcie ciąży po tych hormonach? Do szału mnie to doprowadza.

W ciąży nigdy nie byłam i się nie wypowiem ale progesteron zapewnił mi krostek co niemiara i na plecach i na twarzy

reklama
Ja w pierwszej ciazy mialam wlosy od pepka w dol jak facet. Moze nie tak ciemne i geste ale taki mech wkurzajacy. Szczegolnie jak sie maca brzuszek a tu... włosy [emoji23]
Z cerą to ja mam wieczny problem, więc krostki to dla mnie nic, ale ten brzuch już mnie rusza. Wstyd pokazać. [emoji33][emoji31]

Do góry