Justyska13
Fanka BB :)
Pięknie. Kiedy transfer?Dziewczyny u mnie wreszcie udało się zaplanować transfer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie. Kiedy transfer?Dziewczyny u mnie wreszcie udało się zaplanować transfer
Nie, w Gdyńskim Invimedzie, a mieszkamy na mroźnej IslandiiDziekuje, jestescie w DE w klinice?
Nie, w Gdyńskim Invimedzie, a mieszkamy na mroźnej Islandii
Jasne kochana, z radosciaTransfer na 8.04, za tydzień w poniedziałek. @Justyska13 dopiszesz mnie???
O kurcze to mega roznica! Tylko mi jak cos to krakow odpada, nikogo tam nie mam :-(Tak dla ciekawostki, wydzwonilam dziś za luteinusem kilka aptek i oto ceny: w Rzeszowie w jeden 205 zł w innej ponad 300, więc słuchając rady @dżoasia wstąpiłam w Krakowie i 110 zł. Skąd te różnice????
Jak to nie masz?????? A my? Z krakowa, jak potrzebujesz to kupię i ci wyślę. Nawet z przesyłką taniej wyjdzie. Jakby co to pisz śmiało.O kurcze to mega roznica! Tylko mi jak cos to krakow odpada, nikogo tam nie mam :-(
6 dobrych pękoli powinno być.
Bardzo się cieszę i bardzo ci kibicuje. Oby wreszcie...się udało.Dziewczyny u mnie wreszcie udało się zaplanować transfer