Marzycielka7
Fanka BB :)
Będzie nie jedno jajeczko
Niech Twoje przepowiednie się spełnią[emoji7]
O której będziesz mieć wyniki ? Jeszcze dziś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie nie jedno jajeczko
Ja tak miałam podczas stymulacji. Można było majtki za przeproszeniem wykręcać od nadmiaru...Dziewczyny czy to naturalne ze podczas stymulacji śluz jest taki jak kurze białko ?
Ja tak miałam podczas stymulacji. Można było majtki za przeproszeniem wykręcać od nadmiaru...
To bidulko przyszłaś... naprawdę współczuję. Tak masz rację cel najważniejszyHej. W pierwszej kolejnosci powidzenia
Ja co prawda stymulacje mialam 5 lat temu i nie pamiętam ilości wizyt ale mialam dlugi protokół, słabo reagowalam na leki i bralam je dlugo i w duzych dawkach...przed punkcją czułam się sie tak źle że nie umialam ustac 5 min pod prysznicem i wyłam z bólu...nie chce cie straszyć bo oczywiście Ciebie nie musi to spotkać ale w calej tej procedurze niestety praca cierpi i musisz liczyc sie z nieobecnościami, złym samopoczuciem itp. Ale pamietaj jaki masz cel ...to doda Ci sił
Ja dziś zaczęłam krwawic. Nie mylić z paroma plamkami.
Oczywiście z moim pojechaliśmy do Kliniki robić badania. Czekam na Wynik bety i progesteronu. Dr. Zrobiła usg nic się nie odkleja, jest pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk zoltkowy. 22dpt i zobaczyłyśmy tętno i bobo 1.7mm ❤ tak chciała znaleźć że jej się udało
Mam narazie się Max oszczedzac, choć tak na prawdę ja już czuję się jak nierob :/
Życzę powodzenia i mooooocno trzymam kciukiBoje się tej samej punkcji, tego znieczulenia [emoji33]
Czyli jeśli wszystko pójdzie ok i w środę punkcja to transfer 5 dni później ?
Życzę powodzenia i mooooocno trzymam kciuki
Kochane
Dziś byłam na pierwszej konsultacji w Vitrolive w Szczecinie i póki co jestem bardzo zadowolona z podejścia dr. Brelika. Wszytko nam wytłumaczył jak to wygląda nie zaglebuajac się zbytnio w szczegóły bo mówi, że teraz wszystkiego aż tak dokładnie nie będzie odmawiał bo to dopiero przy kolejnej wizycie. Kazał mi i mojemu mężowi pobrać krew do badania kariotypow i wyniki za 8 tyg.... szczerze mówiąc nie byłam świadoma że to tyle się czeka.... pobranie próbek do badania mojego kosztowały 790 zł A męża 1050 zł. Czy w waszych klinikach też takie ceny? Ktoś z was robił i też tyle czekał? Więc w czerwcu jak będą wyniki będziemy się umawiać na kolejną wizytę. Lekarz też mówił że kolejne badania jakie nam zleci już tak długo się nie czeka, że są nawet tego samego dnia....
Już nie mogę się doczekać czerwca
U nas cena mniej wiecej ta sama, ale czekalo sie 4 tyg.Kochane
Dziś byłam na pierwszej konsultacji w Vitrolive w Szczecinie i póki co jestem bardzo zadowolona z podejścia dr. Brelika. Wszytko nam wytłumaczył jak to wygląda nie zaglebuajac się zbytnio w szczegóły bo mówi, że teraz wszystkiego aż tak dokładnie nie będzie odmawiał bo to dopiero przy kolejnej wizycie. Kazał mi i mojemu mężowi pobrać krew do badania kariotypow i wyniki za 8 tyg.... szczerze mówiąc nie byłam świadoma że to tyle się czeka.... pobranie próbek do badania mojego kosztowały 790 zł A męża 1050 zł. Czy w waszych klinikach też takie ceny? Ktoś z was robił i też tyle czekał? Więc w czerwcu jak będą wyniki będziemy się umawiać na kolejną wizytę. Lekarz też mówił że kolejne badania jakie nam zleci już tak długo się nie czeka, że są nawet tego samego dnia....
Już nie mogę się doczekać czerwca