Vinszka
Fanka BB :)
Dziewczyny jak wy sie czujecie po relanium? Bo ja tragicznie a jutro mam wziasc as dwie jak ja to zniose
Po dwóch 3 raz z rzędu poszłam spać i jak mnie syn obudził o 23 to nie wiedziałam gdzie jestem.Teraz relanium jakby nie działa. Nic nie czuję. Chyba kwestia przyzwyczajenia się organizmu. Tylko samochodu nie prowadź
Teraz masz dzwonic z tymi wynikami do kliniki? Kurcze no tu juz ci zbytnio nie podpowiem niech wypowiedza sie dziewczyny bardziej doświadczone![]()
Mój prowadzący się do mnie odezwie dziś. Miałam umówioną wizytę po 13, ale zmieniłam na telefoniczne info i nie wiem kiedy otrzymam telefon. Może być i pod wieczór.
Nie nastawiam się na porażkę! Mam pięknego, walecznego kropka i na pewno ze mną zostanie!
Myślę, że dostanę luteinę pod język, bo wydaje mi się dosyć niski progesteron, ale też trzeba pamiętać, że to dopiero 38 h od transferu.
Nawet zastanawiam się nad zakupem sikacza i może w poniedziałek siknę? Zakazany..... ale widzę większość robi, a koszt śmieszny... Tylko czy w głowie sobie nie zaszkodzę