Vinszka
Fanka BB :)
Dziewczyny jak wy sie czujecie po relanium? Bo ja tragicznie a jutro mam wziasc as dwie jak ja to zniose
Po dwóch 3 raz z rzędu poszłam spać i jak mnie syn obudził o 23 to nie wiedziałam gdzie jestem.Teraz relanium jakby nie działa. Nic nie czuję. Chyba kwestia przyzwyczajenia się organizmu. Tylko samochodu nie prowadź
Teraz masz dzwonic z tymi wynikami do kliniki? Kurcze no tu juz ci zbytnio nie podpowiem niech wypowiedza sie dziewczyny bardziej doświadczone
Mój prowadzący się do mnie odezwie dziś. Miałam umówioną wizytę po 13, ale zmieniłam na telefoniczne info i nie wiem kiedy otrzymam telefon. Może być i pod wieczór.
Nie nastawiam się na porażkę! Mam pięknego, walecznego kropka i na pewno ze mną zostanie!
Myślę, że dostanę luteinę pod język, bo wydaje mi się dosyć niski progesteron, ale też trzeba pamiętać, że to dopiero 38 h od transferu.
Nawet zastanawiam się nad zakupem sikacza i może w poniedziałek siknę? Zakazany..... ale widzę większość robi, a koszt śmieszny... Tylko czy w głowie sobie nie zaszkodzę