reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję że pamiętacie o mnie:)
Proszę badajcie szyjki na każdej wizycie w ciąży, dbajcie o siebie i dziecko. Ja badałam szyjkę i robiłam wymazy z posiewem a mimo to spotkało mnie coś okropnego. Jestem cały czas w szpitalu i naprawdę są różne sytuacje. Rodzą się tak maleńkie te dzieci i niestety niewiele można zrobić. Porody przedwczesne to tak naprawdę jedna wielka zagadka.

Wczoraj usunięto mi pessar, mam 0.5 cm rozwarcia więc czekamy. Ponoć rozwarcie na 0.5 cm nie jest dramatem na tym etapie ciąży:) Odezwę się jak moja maleńka będzie na świecie.
Powodzenia kochana bedzie dobrze musi byc

Boooożesz tak szybko ja z poniedziałku to uważam, ze jeszcze za szybko
Na betę na pewno jest za szybko, ale na hormony myślę, że nie. Jestem pewna, że zaraz wejdzie luteina pod język, bo miałam zakupić aż 8 opakowań. Zresztą poprzednio też tak miałam.[emoji4]

Prawdziwa beta będzie dopiero we wtorek. Teraz invicta ma takie procedury. @Małgoś89 to też już pisała [emoji1745]

reklama
Na betę na pewno jest za szybko, ale na hormony myślę, że nie. Jestem pewna, że zaraz wejdzie luteina pod język, bo miałam zakupić aż 8 opakowań. Zresztą poprzednio też tak miałam.[emoji4]

Prawdziwa beta będzie dopiero we wtorek. Teraz invicta ma takie procedury. @Małgoś89 to też już pisała [emoji1745]
Okokokok

Do góry