reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z powodu zbyt niskiego progesteronu? A jaki miałaś wtedy wynik?

U mnie było dość nisko, bo coś kolo 7-8
Lekarz tłumaczył mi, że wtedy jest duże ryzyko braku implantacji, bo endometrium nie jest zsynchronizowane z progesteronem. Cały dzień przepłakałam, bo to było z mojej głupoty (źle sprawdziłam rozpiskę leków). Na pocieszenie dodam, ze kolejny transfer był udany :)
Ty miałaś spadający progesteron, więc tez było duże ryzyko, że zarodek się nie przyjmie

reklama
Help!! Uznacie mnie za roztrzepana ale nie wiem co zrobić...biorę dziennie 10 tabletek luteiny ( 50 mg jedna)pod język dziele na części. Rano 3, południe 2, po południu 3, wieczór 2. Miałam taki młyn w pracy, że nie pamiętam czy wzięłam te 3 po południu:( czy coś się stanie jeśli pominę te 3 sztuki dziś? Czy lepiej wziąć o 3 za dużo?

Dziewczyny, dziś po transferze dostałam zestaw leków, a wśród nich estrofem. Nie brałam go wcześniej, bo byłam na cyklu naturalnym. Myślicie, że to ok?

Ja mam duphaston zapas chyba do 3 miesiąca. Nie mieszkam w Polsce i dr dała mi na zapas. Ale jak się pytałam to mówiła, że do końca pierwszego trymestru będę brać, jeżeli kropek oczywiście postanowi ze mną zostać ;) od poniedziałku jesteśmy razem :yes: [emoji173]️[emoji173]️

I tak ma zostać [emoji110][emoji847][emoji7]

Dziewczyny, dziś po transferze dostałam zestaw leków, a wśród nich estrofem. Nie brałam go wcześniej, bo byłam na cyklu naturalnym. Myślicie, że to ok?

Ja zawsze mam estradiol po transferze, potrzebny do utrzymania endometrium i ukrwienia lepszego a co za tym idzie odzywienia zarodka.wszysytko oki[emoji106]

reklama
Do góry