ilmenau
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie smaruj niczym. Jak ci nie przechodzi zgłoś lekarzowi, możesz mieć uczulenie i zmieni ci lek. Szkoda by było żebyś dostała zapalenia .Dziewczyny mam pytanie i zmartwienie od wczoraj jak pochodne luteiny mi.wypływają / nazwijmy to tak / to mnie lekko szczypie .Jak robie siusiu to nic nie szczypie wiec to chyba nie jakieś zapalenie .Dodam że z mężem trochę się przytulalismy - kurcze czy mialyscie coś podobnego ? Może posmaruje clotrimazolum? Ale to tak jakoś w środku lekko szczypie, niewiem juz sama
Tak dziś jest ten dzień. [emoji3590]
Hahah, ja też wzięłam profilaktycznie ja niestety tylko sikańce więc ja czekam do następnego poniedziałku nie jesteś sama z czekaniemTo chyba takich nie mam ufff, ale nospe lyknelam rano bo dziwnie jakoś w dole brzucha czułam powtarzam sobie że to zapobiegawczo i nie zaszkodzi
Daj spokój powinnam betowac w następną sobotę, ale przrciez ja zwariuje do tego czasu i przy okazji zamecze was moimi pytaniami
Trzymam z kropkiem moooooooooocno kciukiTak dziś jest ten dzień. [emoji3590]
Ja od 2 dnia ciągnięcie w dole brzucha jak na okres, transfer udanyDziewczyny, czy wy miałyście jakieś objawy od transferu do bety? Są jakieś które dobrze wróżą?
Ja jedyne co to od punkcji bolą mnie piersi, raz mniej raz bardziej..i tyle...wiem że któraś z was pisała i podwyższonej temperaturze, od kiedy powinna się taka utrzymywać? Od transferu?
Ja tez marze o goracej kapieli a nie wolno [emoji23][emoji23][emoji16]Brawo a do tego czasu ciesz sie brakiem ciazy wez sobie gorąca kąpiel (moje marzenie teraz) napij sie winka, zrelaksuj, wszystkie tu jestesmy tak skupione tylko na tym zeby zajść w ciaze ze zapominamy cieszyć sie wolnością a zobacz każda w koncu zachodzi i jest to kwestia tylko paru miesięcy wiec naprawde pomysl w tym roku bede w ciazy a do tego czasu ciesz sie wolnością, każdym dniem bo zostało ci ich tylko kilka [emoji3590]
Powodzenia, grzecznie czekamy na twoj wynik [emoji3590][emoji8]Dziś bardzo słabo spałam. Pocilam sie, budzilam. Po 2 w nocy ja robiłam test clear Blue A mój P brał prysznic hahaha
Po 5 luteina i nie było tylko troszkę beżowo brazowej wydzieliny, ale po 6, lekach spacerze z psem się przestraszyłam bo dość dużo było tego u bardziej różowe czerwone Teraz znów mniej. Paweł zaczął mi wklejki wysyłać o implantacji bo akurat musiał jechać wpuścić pracowników A ja zostałam i myślałam. I teraz byłam na badaniach progest. I bety. Poprosiłam żeby przyspieszyli trochę.Pani Powiedziała że coś może da się zrobić. Wrazie czego będę dzwonić do kliniki jak by coś było nie tak. Póki co, staram się zachować spokój :/ ale wiecie jak jest :/
Powodzenia [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] trzymam kciukiTak dziś jest ten dzień. [emoji3590]