Dziewczyny od razu mnie podnioslyscie na duchu. Dziękuję bardzo...
Lecze sie w artemidzie w Białymstoku u dr domitrza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz trochę lekceważący i Klinika tez ...Dziewczyny od razu mnie podnioslyscie na duchu. Dziękuję bardzo...
Lekarz trochę lekceważący i Klinika tez ...
Ale mam nadzieję ze Tobie sie uda za pierwszym razem
Jak jesteś latwym przypadkiem to tak ale jak jakies problemy to również polecam Kriobank. W Artemidzie nie szukają przyczyn nie podaja Atosibanu czy innych leków rozkurczajacych. Po transferze lezysz 5min i idziesz na sale. Potem lezysz 30min i do domu. Za to w Kriobanku bardziej o Ciebie dbająTez slyszalam takie opinie... Dlatego poszlam do prof kuczynskiego w kriobanku w bialysmtoku, ale tamten tez duzo razy pomogl parom zajsc w ciaze wiec na pewno i Tobie będzie pomagal
Teraz tez mialas encorton?Ja przed in vitro jak bralam wcześniej u innego ginekologa, to rano na czczo po jednej
No wlasnie tak slyszalam, mi w kriobanku nie pozwolili przez 2 godziny po transferze ruszac glowa i podnoscic rak, nawet z fotela mnie przerzucili na lozko, zebym nie napinala miesni ani nie podnosila glowy...Jak jesteś latwym przypadkiem to tak ale jak jakies problemy to również polecam Kriobank. W Artemidzie nie szukają przyczyn nie podaja Atosibanu czy innych leków rozkurczajacych. Po transferze lezysz 5min i idziesz na sale. Potem lezysz 30min i do domu. Za to w Kriobanku bardziej o Ciebie dbają
Teraz tez mialas encorton?