reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez slyszalam takie opinie... Dlatego poszlam do prof kuczynskiego w kriobanku w bialysmtoku, ale tamten tez duzo razy pomogl parom zajsc w ciaze:) wiec na pewno i Tobie będzie pomagal:)
Jak jesteś latwym przypadkiem to tak ale jak jakies problemy to również polecam Kriobank. W Artemidzie nie szukają przyczyn nie podaja Atosibanu czy innych leków rozkurczajacych. Po transferze lezysz 5min i idziesz na sale. Potem lezysz 30min i do domu. Za to w Kriobanku bardziej o Ciebie dbają

Jak jesteś latwym przypadkiem to tak ale jak jakies problemy to również polecam Kriobank. W Artemidzie nie szukają przyczyn nie podaja Atosibanu czy innych leków rozkurczajacych. Po transferze lezysz 5min i idziesz na sale. Potem lezysz 30min i do domu. Za to w Kriobanku bardziej o Ciebie dbają
No wlasnie tak slyszalam, mi w kriobanku nie pozwolili przez 2 godziny po transferze ruszac glowa i podnoscic rak, nawet z fotela mnie przerzucili na lozko, zebym nie napinala miesni ani nie podnosila glowy...

reklama
Nie, teraz profesor powiedzial ze nie ma potrzeby, ostatni raz bralam acard i encorton pol roku temu u innej Pani ginekolog (ale takiej, ze zaluje ze u niej stracilam 1.5 roku 'zycia') nie wykryla ze mam zespol policystycznych jajnikow, leczyla meza profertilem za 600zl na poprawę nasienia, a okazalo sie ze tylko nam szkodzil, bo podnosił testosteron (ktory i tak mial sporo powyżej normy...)
Teraz tez mialas encorton?

Do góry