reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kochana dlaczego u Ciebie wszystko będzie piękne skąd takie żłe mysli
Mialam ciężką noc,silne bole pleców, jajników,skurcze
Po pierwszym nieudanym transferze tez tak mialam po7-8dniach od transferu
Chyba Za bardzo bolało zeby moglo byc dobrym objawem

Jedna stymulacja-jeden zarodek,tez nie mam po kogo wracać:(

reklama
5dpt a ja czuje,że okres nadchodzi.
Bóle jajników,ból lędzwia,skurcze podbrzusza,napady gorąca na przemian z dreszczami.
Od początku wiedziałam,że się nie uda ale od dziś trudniej bo pmsowe załamanie doszło.
Ja co miesiąc już tam mam,że jak mam pms czuje się paskudna,głupia i wyłączona z systemu.
Ja pms mam bardzo długie już od 20 dc więc tak od 19 w tym cyklu już mnie zaczął męczyć.

Czy któraś z Was miała typowy pms i bóle i była w ciąży?
Wiem,że u mnie nic z tego ale tak pytam z ciekawości.

Miłego dnia dziewczyny!
Nadrobię forum wieczorem.

Nie martw się nie wszystko stracone , myślę że połowa kobiet w ciąży czuje bóle w podbrzuszu i ma typowe dolegliwości miesiaczkowe, staraj się myśleć pozytywnie lub poprostu wogóle nie myśleć ;)

Ja mam coś takiego, ale raczej jako ból jajnika to odbieram...kurde, nie wiem czy to normalne że jajnik mnie tak boli? Tylko jeden...miała któraś tak?
No ja czuje ten bol tylko po tej stronie co mialam wiecej pecherzykow. Teraz juz mi troche przeszlo. A z drugiej cisza mimo ze byly też jakieś pecherzyki

No ja czuje ten bol tylko po tej stronie co mialam wiecej pecherzykow. Teraz juz mi troche przeszlo. Ale akurat tam mialam więcej pecherzykow. A z drugiej cisza mimo ze byly też jakieś pecherzyki
Hmm więc mnie boli po lewej stronie i to dziwne bo tam mam jeden duży pęcherzyk i 4 ale wczoraj były małe od 2-4 mm, lekarz niby poeiedzisl ze raczej szans ze dorosna to nie ma....i ten jajnik mnie napierdala masakrycznie , a ten drugi gdzie są 2 spore i dwa drobne....nie boli;( aż się zaczęłam martwić że może pękają i dlatego boli, ale w końcu ten cetrotide ma chronić przed tym....

Hmm więc mnie boli po lewej stronie i to dziwne bo tam mam jeden duży pęcherzyk i 4 ale wczoraj były małe od 2-4 mm, lekarz niby poeiedzisl ze raczej szans ze dorosna to nie ma....i ten jajnik mnie napierdala masakrycznie , a ten drugi gdzie są 2 spore i dwa drobne....nie boli;( aż się zaczęłam martwić że może pękają i dlatego boli, ale w końcu ten cetrotide ma chronić przed tym....
Moze boli Cie dlatego ze jest duzy a nie ze peka. Moze dalej rosnie.

reklama
Zrobili mi test z krwi i Pani doktor stwierdzila ze wynik to 8 i ze niby troche niski i byc moze dlatego nie wyszly 3 inseminacje ktore mialam a jak u was?

Do góry