Aduś no szkoda, ale ja jeszcze mam wizytę przed sobą jak na wizycie będzie decyzja to dopiero będę na 100% wiedzieć. Dobrze,że poszłam do tego endokrynologa, niby wszystko dobrze, a jednak okazało się coś nie tak, no ale to nie jest główna przyczyna, na pewno coś jeszcze mi dolega Aduś ja miałam te zastrzyki i nie pomogły mi, za pierwszym razem miałam je robić dopiero od dnia testu, a właśnie wtedy czułam,że się udało, dopóki się nie zdenerwowałam
reklama
KINGA fajnie że już jesteś po i masz pozytywne nastawienie to pomaga mam nadzieje że Ci się uda tym razem ja też jestem na zwolnieniu ale tylko przez 5 dni a potem do pracy. Poprzednio byłam aż 3 tygodnie i klapa to teraz chce wrócić do pracy co ma być to będzie.Pamietaj żeby się oszczędzać. Co do leków po transferze to widzę że w większości się powtarzają u mnie w klinice to wszystkie pacjentki dostają te same wytyczne co do lekow i ich przyjmowania nikt nie podchodzi indywidualnie do pacjentki
Kinga_1
Fanka BB :)
Domi123 - kiedy masz testować? Bo widzę, że wczoraj miałaś transfer. No i co takiego bierzesz z leków? ( przepisanych lub witaminek)
Hej, a co to za klinika i gdzie??KINGA fajnie że już jesteś po i masz pozytywne nastawienie to pomaga mam nadzieje że Ci się uda tym razem ja też jestem na zwolnieniu ale tylko przez 5 dni a potem do pracy. Poprzednio byłam aż 3 tygodnie i klapa to teraz chce wrócić do pracy co ma być to będzie.Pamietaj żeby się oszczędzać. Co do leków po transferze to widzę że w większości się powtarzają u mnie w klinice to wszystkie pacjentki dostają te same wytyczne co do lekow i ich przyjmowania nikt nie podchodzi indywidualnie do pacjentki
Kinga_1
Fanka BB :)
Aduś16 - ja aplikowałam w brzuch clexane ( bo tak miałam zalecone).
Clexane jest podskórnie. Ja będę miała wskazanie do niego bo w badaniu genetycznym mi wyszło że mam zwiększone ryzyko choroby zatorowo-zakrzepowej i gęstą krew. Chodzi o ty żeby nie doszło do mikrozakrzepu. Teraz ciągle biorę acard.
reklama
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Kinguś - to wszystkim zrobisz super świąteczny prezent!
Podziel się: