reklama
annemarie
Fanka BB :)
Witajcie Kochane ja już po połówkowych no i z moich tulisi wyrosły córcia 306g i synuś 289g tyle szczęścia życzę każdej z was [emoji173][emoji173][emoji173] @dżoasia zdjęcie prześle pożniej bo właśnie siedzę na krzywej cukrowej , dobrze że glukoza byla cytrynowa bo bym ją oddała w 100 % pozdrawiam was i trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]
Nareszcie sie odzywasz[emoji106]Gratuluje parki.Jak to mowi moj maz podwojne szczescie i podwojna kasa, bo nie da sie dwojki na rozowo ubierac[emoji23][emoji23][emoji23]
Super będzie parka ja po wypiciu zwykłej glukozy miałam ochotę na więcej ale po jakiś 10 minutach już mnie mdliloale nie było tak źleWitajcie Kochane ja już po połówkowych no i z moich tulisi wyrosły córcia 306g i synuś 289g tyle szczęścia życzę każdej z was ❤❤❤ @dżoasia zdjęcie prześle pożniej bo właśnie siedzę na krzywej cukrowej , dobrze że glukoza byla cytrynowa bo bym ją oddała w 100 % pozdrawiam was i trzymam
Link do: Bezpieczny Maluch
Dziewczyny byłam na warsztatach i naprawdę polecam, mój m nawet mi podziękował że go zabrałam
Dziewczyny byłam na warsztatach i naprawdę polecam, mój m nawet mi podziękował że go zabrałam
Justyska13
Cudowne wieści gratuluję ♥♥♥Witajcie Kochane ja już po połówkowych no i z moich tulisi wyrosły córcia 306g i synuś 289g tyle szczęścia życzę każdej z was ❤❤❤ @dżoasia zdjęcie prześle pożniej bo właśnie siedzę na krzywej cukrowej , dobrze że glukoza byla cytrynowa bo bym ją oddała w 100 % pozdrawiam was i trzymam
jolancik
Cudownie! Synuś i córcia! GratulujęWitajcie Kochane ja już po połówkowych no i z moich tulisi wyrosły córcia 306g i synuś 289g tyle szczęścia życzę każdej z was ❤❤❤ @dżoasia zdjęcie prześle pożniej bo właśnie siedzę na krzywej cukrowej , dobrze że glukoza byla cytrynowa bo bym ją oddała w 100 % pozdrawiam was i trzymam
Dziewczyny jak pozbyć się tego okropnego lęku o poronienie? Najpierw bałam się pustego jaja plodowego, potem ze serce nie będzie bilo. Na razie wszystko w porządku ale ja ciągle się boję. Mój partner miał zła defragmentacje plemników i boję się ze nawet po imsi ten zarodek może mieć wady genetyczne.Nie mogę funkcjonowac w ciągłym stresie
reklama
dżoasia
Musisz jakos wyłączyć myślenie. Zajmuj czymś głowę - praca, książka, puzzle, gry, cokolwiek byle oderwać głowę. Ja się z tym nauczyłam żyć, na co dzień jest nawet ok ale jak przychodzi dzień wizyty to strach mnie paraliżuje. Na szczęście są taki cuda jak detektor tętna płodu, już niedługo będziemy mogły używać Też się zaopatrz.Dziewczyny jak pozbyć się tego okropnego lęku o poronienie? Najpierw bałam się pustego jaja plodowego, potem ze serce nie będzie bilo. Na razie wszystko w porządku ale ja ciągle się boję. Mój partner miał zła defragmentacje plemników i boję się ze nawet po imsi ten zarodek może mieć wady genetyczne.Nie mogę funkcjonowac w ciągłym stresie
Podziel się: