reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam mam35 lat i troche przejść za sobą między innymi ciążę pozamaciczne 3 podejścia do in vitro wszystko na nic jedyne co się wydarzyło to rozpad naszego małżeństwa Z drugim mężem chcemy podejść ostatni raz do in vitro Ale musimy przejść wszystko od początku tzn badań całej procedury .Chciałam się was poradzić do której kliniki najlepiej się udać? Jesteśmy ze Śląska zalezy mi naprawde na dobrej klinice bo to będzie jeden jedyny raz! .pozdrawiam

reklama
Witam mam35 lat i troche przejść za sobą między innymi ciążę pozamaciczne 3 podejścia do in vitro wszystko na nic jedyne co się wydarzyło to rozpad naszego małżeństwa Z drugim mężem chcemy podejść ostatni raz do in vitro Ale musimy przejść wszystko od początku tzn badań całej procedury .Chciałam się was poradzić do której kliniki najlepiej się udać? Jesteśmy ze Śląska zalezy mi naprawde na dobrej klinice bo to będzie jeden jedyny raz! .pozdrawiam
Ja polecam klinikę Novum ale to w Warszawie.

Witamy na naszym forum. Nie jestem ze Śląska więc nie pomogę z tamtejszymi klinikami, dużo dziewczyn z tego forum leczy się w Gyncentrum. Ale to już one muszą się wypowiedzieć czy polecają czy nie.
Napisz nam co jest u was przyczyną niepłodności, jakie badania już zrobiliście i czemu chcecie mieć tylko jedno podejście? Z jednej stymulacji można mieć kilka zarodków i kilka szans na dzidziusia.

Konstancja27 byliśmy na konsultacji właśnie w novum dostaliśmy listę badań do zrobienia ale jakoś po pierwszej wizycie byłam przerażona jak Pani doktor zapytała mnie jak mam zamiar urodzić dziecko po tylu operacjach.Wcześniej leczylam się w gyncentrum w Katowicach

Ilmenau tak do końca nie wiadomo o co chodzi w moim organizmie że każda ciąża była pozamaciczna A było ich aż trzy w skutek czego straciłam jajowody

Kobitki a czy ktoras z was stosowala luteinę w cyklu przed in vitro? Czy nie ma jakis przeciwskan? Bo chce troche okres przesunac a luteina mi przesuwala o pare dni...

Kobitki a czy ktoras z was stosowala luteinę w cyklu przed in vitro? Czy nie ma jakis przeciwskan? Bo chce troche okres przesunac a luteina mi przesuwala o pare dni...
Ja teraz mam cykl sztuczny, ale biorę estrofem i luteinę. Zastanawiam się kiedy będę miała odstawić... bo w tym cyklu nie będzie transferu.

reklama
Do góry