sssurykatka
Fanka BB :)
Moim zdaniem za wcześnie na test. Najlepiej za 2 dni zrobić betę z krwi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja te, uwazam ze na test za wczesnie, jak wyjdzie jakis cien to bedziesz sie cieszyc a jak nic to bedziesz siebie obwiniala a to wcale nie musi byc juz wszystko przesadzone. Jeszcze dodam od siebie, mysle ze jak ma sie udac to uda...zaden stres czy dzwigniecie czegos tego nie zmieni.Witam Was serdecznie
Mam pytanie do Was.
Zobacz załącznik 939476Zobacz załącznik 939477 Podczytuje, aż w końcu się odważyłam napisać
Bylam na dlugim protokole.
13.01 zrobiłam zastrzyk z pregnylu 5000, w środę 30.01 miałam transfer 5d. 1blastki.
Ciąże mam liczyć od dnia zapłodnienia ( punkcji, wstrzykniecia plemnika do komorki) czyli 15.01.
I pytanie moje brzmi, czy ja mogę zrobić sobie test ciążowy? Któryś z z załączonych.
Przez ostanie dwa dni przeżyłam Meeeega stres.
Boję się bardzo ze przez to się nie powiedzie. Dodam ze to nie był drobny stresik, to był amok
Dlatego chce się zdecydować by dziś zrobić ten test. Biorę luteine 3x2 pod język, Estrofem 2x1 dowcipnie i tak samo Luinus 3x1
Proszę bardzo o jakąkolwiek podpowiedź
Denerwuje się tym strasznie że zaprzepascilam to co najważniejsze dla mnie w życiu..
Pregnylu we krwi juz na pewno nie ma, wiec test nie wyjdzie zaklamany, natomiast jesli transfer byl 30.01 to jest troche wczesnie na test. Mozesz zaryzykowac jesli masz mocne nerwy tylko musisz sie z tym liczyc ze wyjdzie negatywny. Wszystko na granicy.
Poczekalabym jeszcze ze 2 dni, a stresem sobie duzo nie moglas zaszkodzic . Zarodek jest chroniony z tylu stron , ze sa znikome szanse zeby to jemu zaszkodzilo. I spokojnie[emoji120]
Moim zdaniem za wcześnie na test. Najlepiej za 2 dni zrobić betę z krwi.
Cos chyba nie tak napisalas jesli punkcje mialas 15.01 i podali ci 5d to transfer mialas 20.01 a nie 30.01 jesli jest jak pisze to ja bym sikala powinno wyjsc, ale na 100% to wyjdzie z betyWitam Was serdecznie
Mam pytanie do Was.
Zobacz załącznik 939476Zobacz załącznik 939477 Podczytuje, aż w końcu się odważyłam napisać
Bylam na dlugim protokole.
13.01 zrobiłam zastrzyk z pregnylu 5000, w środę 30.01 miałam transfer 5d. 1blastki.
Ciąże mam liczyć od dnia zapłodnienia ( punkcji, wstrzykniecia plemnika do komorki) czyli 15.01.
I pytanie moje brzmi, czy ja mogę zrobić sobie test ciążowy? Któryś z z załączonych.
Przez ostanie dwa dni przeżyłam Meeeega stres.
Boję się bardzo ze przez to się nie powiedzie. Dodam ze to nie był drobny stresik, to był amok
Dlatego chce się zdecydować by dziś zrobić ten test. Biorę luteine 3x2 pod język, Estrofem 2x1 dowcipnie i tak samo Luinus 3x1
Proszę bardzo o jakąkolwiek podpowiedź
Denerwuje się tym strasznie że zaprzepascilam to co najważniejsze dla mnie w życiu..