reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny,ale dajecie czadu z tymi postami;-)..

HOLA trzymam za Ciebie kciuki. Moja bratowa miala kilka razy krwawienia w czasie ciazy..poczawszy od samego poczatku a teraz malenstwo zdrowe jest juz na swiecie.

LASKI trzymam kciuki za wszystkie wasze wizyty.

Weszłam sprawdzić, co z holą. Wygląda na to, że w szpitalu. Kochana - Powodzenia!!!

Ja poszłam chwilę temu po nospę, bo czułam jakby takie lekkie skurcze. Nie plamię, ale lepiej dmuchać na zimne. Położna powiedziała, że skurcze w nocy są częstsze, bo to działa fizjologia.
Podobno wychodzę jutro. Rano mam mieć kontrolne usg - i jak lekarz określił: Dalej mogę "czekać" w domu.

Właśnie słyszę, że na dole dzidzia się znowu urodziła :-)

Na oddziale jest kilka kobiet we wczesnej ciąży, ale nie jakieś tabuny. To szpital wojewódzki. Może w miejskim jest więcej. Tu warunki są średnie. Może dziewczyny świadomie jadą do tamtego? My jechaliśmy gdzie było najbliżej.

HEj, Hej KOBITKI ;)

Alegoria
, Andziulek, powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!

Gotadora
, dzis jedziesz nabadania genetyczne?

Lawendowy, powodzenia dzis w Warszawie,jedziesz na kolejne badania?

Domi, trzymam kciuki za dzisiejszy transfer.

Hola daj jakis znak zycia, bo sie martwimy!!!!

Misia, fajnie ,ze dzis CIe wypisza. Nie ma to jak w domu ;-)

Sylwia, widze,ze Dziewczyny juz Cie podniosly na duchu i dodaly energii. Nie mozemy sie poddac w naszej walce do szczescia. DObrze,ze mezus bedzie przy Tobie przy kolejnych wizytach, to duze wsparcie.

Wszystkim zycze milego,spokojnego dnia!!!

Witajcie kobietki :)))... a ja dzisiaj cała w stresie i tylko czekam na telefon ( lub raczej jego brak, bo wtedy wszystko będzie dobrze). Za bardzo dzisiaj spać nie mogłam. Tak się denerwuję czy chociaż jeden zarodeczek będzie.

Miłego dnia Wszystkim życzę. Mój będzie ciężki. Muszę sobie jakiegoś zajęcia poszukać. Może któraś z Was ostatnio oglądała jakąś fajną komedię? Muszę się odstresować.

Misia - pewnie że w domu najlepiej. Mam nadzieję że wszystkie badania wyjdą ok i że Cię wypuszczą :)

A Hola chyba jednak w szpitalu....Trzymaj się kobietko dzielnie - i dawaj znać jak będziesz mogła. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok &&&&&
Kinga - trzymam kciuki razem z Tobą! Za wspaniałe i silne zarodeczki :)

Miłego dnia dziewczyny - i samych dobrych wiadomości Wam życzę :-)

Szperając w internecie znalazłam bardzo fajny tekst...wzruszyłam się oczywiście - ale u mnie to ostatnio normalne :-)

"Początek życia w swej prostocie cały czas mnie zdumiewa

Malutkie ziarenko wygrało wyścig i w matce dojrzewa
Chwała przegranym co zniknęli w niebycie
Nie dane im będzie zacząć nowe życie
A nasze ziarenko dziwi się i nic nie rozumie
Dlaczego się zmienia i zmian pojąć nie umie
Zachwycone sprawdza będąc wciąż w rozterce
Wsłu****e się w tykanie…tak to moje serce
Chciałoby znów biec w gotowości skulone
Już gotowe by poznać drugą wnętrza stronę
Więc puka przekonane,że już nie jest samo
Udało się…. jestem……dzień dobry mamo"