Pij dużo wody, może się uda wypłukać bakterie. Jak masz żurawinę i pokrzywę to zaparzaj i pij. Ewentualnie furagina. Tylko do końca nie wiem jak to jest przy ciąży. Z tego, co pamiętam, to producent nie poleca w ciąży, ale jak pytałam kiedyś ginekologa po transferze, to twierdził, że nie zaszkodzi. Antybiotyków na własną rękę bym nie brała. Trzymaj się.Kurcze dziewczynki ja jestem 2dpt i czuję ze mnie infekcja pęcherza łapie. Teraz jak sie dużo opilam to jest troche lepiej ale rano piekło.
Miala któraś po transferze? Co lekarz radził? Leczylyscie antybiotykiem czy tylko jakieś suplementy żurawina itp? Dodam ze biore 5mg encortonu.
Jeszcze dziś klinika zamknięta bo bym zadzwonila sie poradzić.
Co radzicie?
reklama
pisces
Fanka BB :)
Tak naturalna, a seksu w cyklu było x 2. Ciaża niedpodzianka, a poważnie już myślałam o zapisaniu się do ośrodka adopcyjnego.Dajesz nadzieję[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Rozumiem ze naturalnie zaszlas w ciaze?
Czyli kolejny dowod ze dieta, sport i ... głowa...
Gratuluję bobaska! [emoji1348]
nadzieja xxx
trzymaj się kochana
Przykro mi bardzo
A bierzesz pod uwagę komórki dawczyni lub nasienie dawcy? Mamy na naszym forum kilka ciaz z kd lub nd
Mnie lekarz pozwolił zewnętrznie clortimazol. Też miałam pieczenie i dyskomfort. Trzymam kciuki za kropka!Kurcze dziewczynki ja jestem 2dpt i czuję ze mnie infekcja pęcherza łapie. Teraz jak sie dużo opilam to jest troche lepiej ale rano piekło.
Miala któraś po transferze? Co lekarz radził? Leczylyscie antybiotykiem czy tylko jakieś suplementy żurawina itp? Dodam ze biore 5mg encortonu.
Jeszcze dziś klinika zamknięta bo bym zadzwonila sie poradzić.
Co radzicie?
nadzieja xxx
nadzieja umiera ostatnia i ona dodaje sił także wieże ze sie uda ze bede szczęśliwa spelniona jako kobietaMi powiedzieli w klinice ze endometrioza powoduje ze komorki sa slabszej jakosci. Wiec moze dlatego u Ciebie ze sporej ilosci jajek tylko 2...
Ale to nie przesadza niczego... powiedzieli ze szanse sa...
Takze glowa do gory!!!
Na pewno doczekasz sie
Jak i ja mam nadziej....
nadzieja xxx
trzymaj się kochana
trzymaj się kochana teraz wydaję ci sie ze wszystko stracone ze nie masz sił na walkę emocje opadną i będziesz na nowo walczyć wierzę ze tak bedzie i będziemy ci dopingować w tej walce dałaś radę 10lat dasz i więcej! byle by do celu nie odpuszczaj
NataliaNNN
Moje Drogie, jak długo bralyscie relanium po transferze? Bo doczytałem się w ulotce że nie powinno się go brać w trakcie ciąży. Ściskam Was mocno :*
Pyśka9971
Zaciekawiona BB
Miałam transfer blastki 17.01 wizytę mam 28 ale z racji że mam dosyć daleko do kliniki i żeby nie myśleć bez sensu 25 idę na betęA dokładnie?
nadzieja umiera ostatnia i ona dodaje sił także wieże ze sie uda ze bede szczęśliwa spelniona jako kobieta
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Amen
reklama
4dni od transferuMoje Drogie, jak długo bralyscie relanium po transferze? Bo doczytałem się w ulotce że nie powinno się go brać w trakcie ciąży. Ściskam Was mocno :*
Podziel się: