reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
mój póki mała się nie ruszała ok, jeszcze jak tylko takie muśnięcia czułam, ok, a teraz już się boi... i tak sobie pościmy pomimo, że oboje ochoty mamy... jeszcze 2 miesiące potem 6 tygodni i sobie odbijemy!

Hehe, to mój tez się boi ale wg niego w weekendy jest ok, bo w razie czego mogę polezec no i zawsze dzień przed wizytą bo jak będzie coś nie tak to doktor od razu powie ;)

Dziewczyny jestem po Becie mam wynik.
11 dpt 155,3 mlU/ml .
Czekam na konsultację z lekarzem . Boję się.

Piękna beta!!! Gratulacje! :)

Dodzwoniłam się dziś do embriologia bo wczoraj nikt nie dzwonił.
Mamy 2 ładne blastocysty. :-D To chyba dobry wynik bo zapładniali 4 komórki.
W styczniu prawdopodobnie transfer. :sorry:

Super wynik, oby z tych blastek były dwa słodkie dzidziusie :) :) :)

Krwiak o 19 ma wizytę u doktora [emoji4][emoji4][emoji4]
Muszę się zorientować bo podobno ze względu na mój starczy wiek mam wszystkie prenatalne w gratisie od NFZ
No w gratisie...o ile będzie miejsce, moja koleżanka chce teraz zrobić badania prenatalne I trymestru i oczywiście ma ograniczony czas, ale z racji tego, że nie maja miejsc odesłali ją dalej, w Rzeszowie jest jeden ośrodek co robi te badania na NFZ (i dwa poza Rzeszowem na Podkarpaciu), pierwszy wolny termin mają 5dni po tym jak jej się czas kończy, jeszcze tego nie rozwiazla, przypuszczam, że ja przyjma, ale za pierwszym razem jej odmowili.

Lekarz powiedział , że świetny wynik. W czwartek mam znów zrobić badanie i dodatkowo progesteron, żeby sprawdzić czy dalej muszę brać progesteron. Powiedziałam mu o tych bólach podbrzusza i biegunkach. Zbadał mnie i zobaczył że zbiera się woda , mam pocZątki hiperstymulacji. Dostałam proszki i zastrzyk na noc , żeby się nie rozwiajala. Miała ktoras z Was kochane tak ? To mnie w ogóle nie martwi. Cieszę się z bety. Kolejna wizytę mam 22 grudnia , będzie to 6 tydzień.:blink:

8 dpt beta 7 :( nie radzę sobie, mnie to zabija :( kolejna cb
Ozisku wiem, że pooddawałaś terminy wizyt do Paśnika, aleee moim zdaniem powinnas sie jednak wybrać. Kiry badałaś??? Bo tu może byc największy problem wg mnie. Zrób to badanie, umów wizyte i jedź z wynikiem już.:* Tulę!

@dżoasia tak z innej beczki - jak Twój piernik długodojrzewający?
Haha no doobry wyszedł. Tylko mi tak czas spiernicza, że nie zagniotłam ciasta na ten świąteczny i co ja teraz zrobie co??? :p

reklama
Krwiak o 19 ma wizytę u doktora [emoji4][emoji4][emoji4]
Muszę się zorientować bo podobno ze względu na mój starczy wiek mam wszystkie prenatalne w gratisie od NFZ
Powodzenia Biedroneczko. Weź od razu skierowanie na prenatalne i umawiaj się na wizytę. Mi się poszczęściło i nie miałam problemu z terminem usg ale znam przypadek że dziewczynę przeciągnęli z terminem po 14 tc. Daj znać po wizycie:)

Do góry