reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Różyczko moje gratulacje. Wypoczywaj i dbaj o siebie :-)
HEJ KOBITKI
Kinga, kciuki zacisnieta a kot juz tancuje.
Elala, sliczny suwaczek. No ja tez patzre na niego i nie moge uwierzyc ,ze to juz 8tyg. Czas leci tak szybko,ze nie nadazam :-) Ktorego masz teraz usg?
Gotadora, calkowicie sie z Toba zgadzam. Nie ma panstwo na leki, na pomoc tym najbardziej potrzebujacym, na in vitro, mamay ciagle zacisakc pasa, ale na darmozajdow z pzpn sa pieniadze, na wyplacanie sobie 13,14,15 pensji i premie takie siakie i owakie,nagrody, to zawsze sa pieniadze!!!! Tym na gorze juz sie calkowicei wszystko pomieszalo i to nie tylko w Pl .
MILEGO DNIA!!!!
Kinga, kciuki zacisnieta a kot juz tancuje.
Elala, sliczny suwaczek. No ja tez patzre na niego i nie moge uwierzyc ,ze to juz 8tyg. Czas leci tak szybko,ze nie nadazam :-) Ktorego masz teraz usg?
Gotadora, calkowicie sie z Toba zgadzam. Nie ma panstwo na leki, na pomoc tym najbardziej potrzebujacym, na in vitro, mamay ciagle zacisakc pasa, ale na darmozajdow z pzpn sa pieniadze, na wyplacanie sobie 13,14,15 pensji i premie takie siakie i owakie,nagrody, to zawsze sa pieniadze!!!! Tym na gorze juz sie calkowicei wszystko pomieszalo i to nie tylko w Pl .
MILEGO DNIA!!!!
Alegoria83
Aktywna w BB
Witajcie Kobietki :-) krew oddana teraz czekam na wyniki i wtedy wchodzę na usg. Znowu to czekanie ... trzymajcie kciuki ;-)
Dzień dobry dziewczynki! Ja też bym się chętnie z wami spotkała (może gotadora by mnie zabrała jakby autem jechała) ale niestety moja choroba lokomocyjna się w ciąży nasiliła i żaden środek transportu na dłuższą metę nie wchodzi. Ale będę z wami myślami!
Dziewczynki walczące jestem z wami!!
Alegoria trzymam kciuki!!
Dziewczynki walczące jestem z wami!!
Alegoria trzymam kciuki!!
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Dzień dobry :-)
Ja dzisiaj jestem ranny ptaszek, wstałam o godz. 6.30 i ugotowałam pyszny żurek, jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na ucztę
Miłego dnia dla wszystkich fajnych babek z tego forum
Ja dzisiaj jestem ranny ptaszek, wstałam o godz. 6.30 i ugotowałam pyszny żurek, jeśli ktoś jest chętny to zapraszam na ucztę
Miłego dnia dla wszystkich fajnych babek z tego forum
Podziel się: