reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy stara to jest d***bo zębów nie ma :-p 27.11 brzmi super tylko że ja będe akurat chyba po operacji :szok: tj histero bo tak mi Pani powiedziała w Invikcie że jest wolny termin ale na 100% będe we wtorek wiedzieć .. jak będe sie dobrze czuć to też sie pisze :-D Histero jeszcze nie miałam wiec nie wiem jak sie czuje po tym

reklama
Rozyczka82, pelna nadziei, moje kochane podzielone :)))Tak bardzo się z Wami ciesze:-):-):-)

Retiolandia skarbie walcz dalej, odpocznij i działaj tak jak my wszystkie, które ten ból doświadczyć musiałyśmy.

Dziewczyny, rezerwujemy czas 27.11!!!

pamiętejcie,że dla mnie to trzeba podać cały adres z kodem pocztowym :rofl2: choć jakoś ostatnio to ja całkiem nieźle poznaje Trójmiasto :-) ... przypomniało mi się coś - raz pojechałam autobusem i potem miałam jechać takim pociagiem, bo ja mam siostre w Gdyni, cioteczną, i nie widziałam jej 18 lat, ale jak miałam te histero to nie miałam wyjścia, musiałam jakoś zorganizować mój powrót z Gdyni nie sama za kierownicą, bo nie wiadomo było co ze mną będzie. W tym pociągu dwóch typów się na mnie gapiło, wysiedli za mną, tylko nie wiedzieli, że ja mam już wprawę w gubieniu idiotów, chcieli mnie okraść skubańcy...

Gratulacje dla Różyczki i Pełnej. Cieszcie się!!!!!!

Retiolandia :-( byłaś już tak blisko, nie smuć się kochana, choć wiem że łatwo się tak pisze. Ja to przeżywałam ponad rok temu i myślałam że świat się dla mnie zawalił. Babyboom i forum dodało mi sił na dalszą walkę, siłę i motywację. Tyle już przeszłyśmy, nacierpiałyśmy się że nie możemy tego teraz przerwać. WYGRAMY!!!!!!!!!! Może nie już. ale kiedyś los nam to wynagrodzi podwójnie.

Wlasnie sie dowiedzialam ze perfekcyjna Pani domu dwóch synów ma z zaplodnienia in vitro i opowiedziala o tym mediom chyba jako pierwsza celebrytka.. dzielna Perfekcyjna ;-)

Bardzo mocno chcialabym sobie zrobic suwaczek ale cos mi nie wychodzi:wściekła/y: wydaje mi sie ze robie tak jak radzilyscie ale za kazdym razem mam wiadomosc ze plik nieprawidlowy. Czy moze ktoras z was moglaby pomoc i tak lopatologicznie jak krowie na granicy wytlumaczyc jak to sie robi:confused:

reklama
Elala :-) wejdż na strone suwaczka, gdzie chciałabyś stworzyć ten swój własny , potem wybierz obrazek, tekst, klikaj ikonkę dalej, aż dojdziesz na ostatnią stronę, a tam będą podane trzy kody Twojego suwaczka, o ile dobrze pamiętam skopij ten pierwszy i wstaw w swoją sygnaturę, zanim zapiszesz kliknij na podgląd, jeśli suwaczek się nie pokaże skopij drugi kod i go wklej, a jak i ten nie zadziała spróbuj z trzecim, jak na podglądzie zobaczysz,że już widać suwaczek jest ok to zapisz i wtedy my wszystkie będziemy widzieć Twój suwaczek :-)

Do góry