reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny - chciałam coś zaanonsować. Kilka tygodni temu jak miałam tutaj z Wami rozmowę, iż chyba nie będę czekać na wiosnę odchudzanie itd zrobiłam jak mi większość podsuwała i od razu wzięłam się do roboty no i przerzuciłam jedno bejbe do brzucha. No i jak na razie dobrze. Beta pozytywna nie-biochemiczna, zobaczymy co dalej.... tak sobie postanowiłam zrobic to tym razem cichaczem.... i nic nie pisać jakby się nie udało, a odezwać się dopiero po becie. No i jak pisałam dziś o glukophage to pisałam w trybie przypuszczającym a to właściwie tryb oznajmujący... no zobaczymy.....
niedobra biedroneczka spod krzaczka. [emoji221][emoji221][emoji221][emoji268][emoji268][emoji268][emoji268]
Ja pierdziele.....!!!!!! Ale dałaś czadu. Jak ty tak wytrzymałas nic nie MÓWIĄC. SERDECZNE GRATULACJE :) Pierwszy raz w tym podejściu bralas gluckophage? Jak długo go bralas?

Dziewczyny - chciałam coś zaanonsować. Kilka tygodni temu jak miałam tutaj z Wami rozmowę, iż chyba nie będę czekać na wiosnę odchudzanie itd zrobiłam jak mi większość podsuwała i od razu wzięłam się do roboty no i przerzuciłam jedno bejbe do brzucha. No i jak na razie dobrze. Beta pozytywna nie-biochemiczna, zobaczymy co dalej.... tak sobie postanowiłam zrobic to tym razem cichaczem.... i nic nie pisać jakby się nie udało, a odezwać się dopiero po becie. No i jak pisałam dziś o glukophage to pisałam w trybie przypuszczającym a to właściwie tryb oznajmujący... no zobaczymy.....
niedobra biedroneczka spod krzaczka. [emoji221][emoji221][emoji221][emoji268][emoji268][emoji268][emoji268]

Biedrona Ty cichaczu! :) Strasznie się cieszę :)
Pisz tu zaraz ile kiedy i jak ;) Ściskam!

Biedronooooo Ty moja!!! No od razu pisz ile dpt i jakie wartości bo mnie zżera ciekawość!!!!!!!!! :D :D :D

Biedronka, co za news!!! Gratuluję i ściskam!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Napisz nam coś więcej, w którym jesteś dniu/tygodniu. Kiedy usg?
Ale mi się gęba cieszy, ty jesteś tak pozytywną osobą, że w końcu musiało się udać!!!

No wiec jeśli chodzi o szczegóły- wywołali mi fontannę progesteronem, potem kazali ładować w siebie estrogen i progesteron, a następnie załadowali kropka (wzięłam jednego zgodnie z moja teoria). No i zrobiłam 8dpt betenson i wyszło >200 ( jak wiecie nie robie sikancow) uprzedzając pytania - nie powtarzam ide w spokoju na usg. Będzie co będzie.... ;))
Szczerze to podeszłam do tego na luzie - mam największa wagę w tym roku, wpierniczalam różne rzeczy - wieśniaczek tez wpadł (także obalam teorie KFC - sorki kochana) no i normalnie pracuje.
Dlatego mysle ze moja teoria iż po prostu trzeba trafić z zarodkiem i oknem transferowym jest prawdziwa i nawet jakbym zawiesiła się po transferze na 4 dni pod sufitem i jadła sałatę i nie był by to ten dzień to by znowu była biochemia. Ale nie chwalmy dnia przed zachodem slonca. Dluga droga przed biedronka. ;))
Wpierniczam metmorfine estrogen i progesteron i czekam co dalej będzie. ;))) jak większość z Was wie mam już swoją historie wiec wiem ze może być roznie, ale oprócz leków żyje jakby to była normalna ciążą.
Dziękuje za miłe słowa i nie zlinczowania mnie za sekrecik mój malutki!! Taka jestem nie lubię obarczają swoimi problemu innych nawet tych internetowych dobrych duszyczek.....

Nie. Lekarz powiedział że mam zbadać za tydzień. Mogę oczywiście badać co 48h ale to tylko zwiększy mój niepokój że jest coś nie tak. A teraz czuję takie rozpiera ie w brzuchu jak na okres i nie wiem czy tak powinno być.

Ja tak miałam przez prawie 2 tygodnie od pierwszej bety, to normalne objawy. Ja bym ci radziła zrobić betę to się uspokoisz :)

Dzięki wszystkim dobrym a nawet najlepszym pod słońcem Mikołajkom [emoji173]️ sanie Św Mikołaja pięknie się zapełniają.

Elfiki Świętego Mikołaja uprzejmie przypominają się weekendowo! Dla tych najbardziej zapracowanych, które nie zawsze w tygodniu mogą być z forum na bieżąco - jest akcja: MIKOLAJKI DLA OLIWKI[emoji173]️[emoji173]️

Kochane kobietki!! Tyle tu modlitwy, ciepłych myśli, trzymanych kciuków za naszą dzielną Calineczkę [emoji846] Jak wszystkie się domyślamy, Malutka niestety spędzi Święta w szpitalu. Jej nieoczekiwane przyjście na świat to niespodziewane wydatki dla rodziców, związane choćby z pobytem w innym mieście, szpitalu, dojazdami itp - same dobrze wiecie!
Wszystkie jesteśmy poruszone historia naszej Siłaczki i z tego powodu otwieramy zbiórkę na Mikołajki dla Oliwki. Nie będzie to zbiórka zabawek, ubranek, pieluch, bo nie wiemy dokładnie czego im potrzeba! Jeśli, któraś z Was jest w stanie sprawić Oliwce malutki prezencik to prosimy o wpłacanie grosików na konta naszych skarbników [emoji846]. Rodzice na pewno doskonale rozdysponują uzbieraną sumą. Wiadomo, że nie będą to miliony, ale już kiedyś udowodniłyśmy, że jak się chce to można wiele! Proponowana kwota to 20zl, ale każdy grosz się liczy [emoji846] W tytule przelewu wpisujcie OLIWKA

- przelewami krajowymi zajmie się @dżoasia - piszcie priva do @dżoasia, w odpowiedzi prześle Wam nr konta.

-dziewczyny z zagranicy bez polskiego konta mogą robić przelewy przez paypal (paypal.com), które zostaną wysłane do @Sol. W paypal wystarczy podać nr telefonu, na który wysyłamy pieniążki - piszcie priva do @Sol, w odpowiedzi prześle Wam nr tel.

Wszystkie pieniążki będą przelane na konto Gosi w dniu Mikołajek 6 grudnia wiec prosimy o wpłaty do końca listopada. Z góry dziękujemy za Waszą pomoc dla naszej kochanej Kruszynki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wasze Mikołajki [emoji3]
Zobacz załącznik 919071
Oj tak oj tak oj tak tak :D Saneczki mikołajowe się zapełniają ale miejsca wciąż nie brakuje!!! :D

reklama
Do góry