reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam ze czekalyscie.

Wiec tak. Jestem 31 dpt blastocysty.
Nie ma widocznego zarodka ani pecherzyka/cialka zoltkowego. Nie widac generalnie nic poza pecherzykiem ciazowym.
Zwiastuje to puste jajo...

Lekarz z kliniki kazal przyjechac w czwartek, bo chce to sam zobaczyc.

Myslicie ze na tym etapie jest jeszcze szansa?
Jeśli dobrze licze 31 dni po transferze+14 +5 = 50 = 7t + 1...
Kurczak, strasznie przykro to czytać, ale nie trac nadziei, organizm to nie zegarek, nie wszystko musi być książkowo... Sama się tak pocieszam po tych moich przyrostach. Nie puszczam kciukow!

Przepraszam ze czekalyscie.

Wiec tak. Jestem 31 dpt blastocysty.
Nie ma widocznego zarodka ani pecherzyka/cialka zoltkowego. Nie widac generalnie nic poza pecherzykiem ciazowym.
Zwiastuje to puste jajo...

Lekarz z kliniki kazal przyjechac w czwartek, bo chce to sam zobaczyc.

Myslicie ze na tym etapie jest jeszcze szansa?
Jeśli dobrze licze 31 dni po transferze+14 +5 = 50 = 7t + 1...

Kurciu, cholerka, zawsze cos...mam nadzieje, ze tak jak dziewczymy pisza jeszcze kurczaczek nam sie moze wykluje...organizm ludzki jest czasami nieprzewidywalny. ja dalej bede trzymac za Was! [emoji173]️

reklama
No i znowu problem ze spaniem :( chyba za dużo emocji, wczoraj chyba coś koło 2 zasnęłam @Margit2018 nie pomaga uczenie się za bardzo się skupiam. Jutro pobudka o 6 tej. Męczy mnie to. Zawsze miałam dużo Energi ale po całym dniu padalam a ostatnio się męczę. Niech mi ktoś da objchem w łeb :) przydałaby się narkoza której się tak boję jak przy punkcji. Boję się tabletek na spanie z melatonina.

Do góry