reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki meldujemy że jesteśmy już po prenatalnych, Junior ma całe 5,8 cm i fika sobie w brzuszku u mamusi, póki co wszystko bez zastrzeżeń. Zaczynamy 4 miesiąc[emoji4]
Oczywiście nie puszczam kciuków za Oliwke i za dziewczyny, które betuja, podgladaja, itp:-)

Cześć dziewczyny. jestem już po mojej pierwszej punkcji. Czuje się dobrze, mam lekkie plamienia.
Niestety z tych 6 pęcherzyków mam tylko 3 komórki więc jestem znowu załamana, że tak mało. Jutro do 14 która ma do nas zadzwonić i powiedzieć czy się zaplodnily. I będzie decyzja czy w czwartek czy w sobotę transfer. Modlę się żeby były 3 zarodki chociaż znając mojego pecha nie będziemy mieli nic
frown.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę byłam dziś u mojej ukochanej gin na usg piersi i... mam jakiegoś guzka o gęstej treści, ona jest specjalista od piersi i tak się złożyło, ze akurat po mnie miała zaplanowane dwie biopsje, wiec powiedziała ze mnie wciśnie tez jeśli chce... zgodziłam się, teraz czekam i umieram ze strachu... :(

Do góry