Wiem i nawet nie wiesz ile w tym mojej nadziei. Zostaje tylko czekac na bete.pobranie krwi jutro i we czw,wyniki do 4 dni,takze jeszcze kilka dni niepewnosci.
Laura trzymam kciuki!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem i nawet nie wiesz ile w tym mojej nadziei. Zostaje tylko czekac na bete.pobranie krwi jutro i we czw,wyniki do 4 dni,takze jeszcze kilka dni niepewnosci.
O matko... rozbiłaś bank! Chciałabym, żeby moja była chociaż jedną dziesiąta twojej ;-) Kiedy wizyta serduszkowa?Oliwkę caly czas operują. Kciuków nie puszczamy!
Jako zalążek dobrych wiadomości, moja dzisiejsza beta 105780... Progesteron 76. A ja nadal nie mogę w to uwierzyć
Mi niestety tak rosła przy pustym jaju dopiero po zabiegu zaczęła spadać, a miałaś ostatnio usg żeby sprawdzić co się dziejeDziewczyny, odebrałam wyniki badań i beta nie spada... Dziś 1156 ostatnie badanie w środę i było 722. Odstawilam w czwartek leki à tu nadal rośnie....