Nie, jutro jeszcze luz, na zawał znowu będę schodzic w sobotę ;-)@sssurykatka alez wspaniale wspaniale wiesci!!!!!! Drugi zaraz dogoni i bedziecie we trojke
@Akatombo jutro powtorka? Od rana mocne kciuki
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mysle czy jutro 8dpt nie zrobic bety,ale potem dopiero w pon kolejny raz mam możliwość badania krwi,wiec czy przyrost po 3dniach da się jakos obliczyc czy jest ok,czy to musza być 48godz?
Muszę podpytać lekarki, czemu mi nie przepisuje na refundację, dziekiJedno i drugie to heparyna ale sklad jest inny. Neoparin i clexane to jest samo.
Fraxiparine z tego co kojarze tez jest refundowane, po refundacji kosztuje chyba 20 zl (przynajmniej tak bylo w zeszlym roku)
Super! Gratulacje i za przyrosty!Właśnie odebrałam wynik 7dpt i 25mlu/ml
Ja robię w laboratorium diagnostyki
Mieciu85
Podany 1 zarodek 5 dniowy
Ale dziewczyny nie wiecie nawet jaka ja mam schize za każdym razem jak idę do toalety że na papierze znajdę krew
Sliweczko ja jestem w 18tc i dalej mam ta schize wiec wszystko w normie!
anielka0612
Pewnie ze można obliczyć czy przyrost jest prawidłowy spokojnie znajdziesz w necie kalkulator bety i sprawdzisz czy jest Ok;-)Dziewczyny ja mysle czy jutro 8dpt nie zrobic bety,ale potem dopiero w pon kolejny raz mam możliwość badania krwi,wiec czy przyrost po 3dniach da się jakos obliczyc czy jest ok,czy to musza być 48godz?
Margit2018
Śliweczko spokojnie już niedługo zatrzymasz auto które prowadzisz żeby sprawdzić czy w majtkach nie ma krwi ot taki nasz losPodany 1 zarodek 5 dniowy
Ale dziewczyny nie wiecie nawet jaka ja mam schize za każdym razem jak idę do toalety że na papierze znajdę krew
Mieciu85
Śliweczko spokojnie już niedługo zatrzymasz auto które prowadzisz żeby sprawdzić czy w majtkach nie ma krwi[emoji6] ot taki nasz los[emoji53]
Ja juz nawet sprawdzalam podczas prowadzenia [emoji23][emoji23] praktyka czyni mistrza [emoji38][emoji38]
A kto nie aplikowal lutinusa z nogami na desce rozdzielczej ten nie wie, ze zyje...[emoji23]
sunrisea
neoparin na 30 dni z refu kosztuje 9,60zł..Muszę podpytać lekarki, czemu mi nie przepisuje na refundację, dzieki
reklama
sunrisea
Powiem Ci ja tam nie próbowałam hehehhehJa juz nawet sprawdzalam podczas prowadzenia [emoji23][emoji23] praktyka czyni mistrza [emoji38][emoji38]
A kto nie aplikowal lutinusa z nogami na desce rozdzielczej ten nie wie, ze zyje...[emoji23]
Podziel się: