reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki kochane przyszłe mamusie czy ktoś może mi powiedzieć jak się czuł w pierwszych dniach po udanym transferze? Bo mnie ciągle bolą piersi a brzuch po olewa jak na okres więc już się zaczynam martwić że jest coś nie tak :(
Mnie ostatnio bolał brzuch, piersi i miałam silne bóle głowy. Identyczne obiawy jak mam przed okresem. Beta wyszla pozytywna. Innym razem. Nic mnie nie bolało poza piersiami ale to raczej od progesteronu. Z dnia na dzień plamienie i krwawienie. Beta negatywna.
Ale wiesz co, chyba nie ma reguły. Miewalam też bóle brzucha i @ przychodziła przed testowaniem

reklama
Dziewczynki kochane przyszłe mamusie czy ktoś może mi powiedzieć jak się czuł w pierwszych dniach po udanym transferze? Bo mnie ciągle bolą piersi a brzuch po olewa jak na okres więc już się zaczynam martwić że jest coś nie tak :(
Ja miałam typowe objawy okresowe. Ból piersi, brzucha. Wręcz miałam mega bolesne skurcze w nocy które mnie budziły i musiałam do toalety biegać. Byłam pewna ze się nie udało a tu niespodzianka także oby i u Ciebie zwiastowało to ciąże. ✊✊✊

Ja w dniu bety mialam takie bole okresowe ze nawet nie chcialam odbierać wynikow. Wyniki odbierał moj maz i w 11 dpt byl wynik 217 :)
To czy mamy objawy czy nie to glownie zalezy od naszych lekow.
W jakim labolatorium robisz wyniki, ze tyle musisz czekac ?

Ja w dniu bety mialam takie bole okresowe ze nawet nie chcialam odbierać wynikow. Wyniki odbierał moj maz i w 11 dpt byl wynik 217 :)
To czy mamy objawy czy nie to glownie zalezy od naszych lekow.
W jakim labolatorium robisz wyniki, ze tyle musisz czekac ?

Właśnie odebrałam wynik 7dpt i 25mlu/ml :D
Ja robię w laboratorium diagnostyki

reklama
Do góry