reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny ,

Akatombo
Cieszę się, że nie jestem sama w tej grupie wiekowej. ;)
Oto, obiecany kalkulator :
Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl

Ilmenau gratuluję córeczki :)

Sssurykatka gratuluję, świetna wiadomość. Będą dwa bobaski super. :)

Przepraszam Was mocno dziewczyny jeśli kogoś piminełam ale dopiero Was poznaję. :)

U mnie niestety, tak jak było do przewidzenia nic dobrego. Widziałem na usg małą kruszynkę 3,7 mm. Ze względu na niski jak na ten tydzień ciąży i zły przyrost bety muszę odstawić leki i czekać aż organizm sam się oczyści. Jeśli w ciągu tygodnia nie ma reakcji organizmu, mam się zgłosić po lek.
Ciężko, ciężko.... :(
Wiele już przeszłam ale zawsze tak samo boli. .. :(
Teraz muszę myśleć o naszym mrozaczku który nam został. Może w nim narodzi się nasze kolejne szczęście.....
Agapol bardzo mi przykro. Trzymaj sie cieplo!

Bardzo mi przykro.....
Jakto musisz się Zglosic po lek? Musisz zostać przyjęta na oddział i pod kontrola lekarza przyjmować lek... w Polsce nie można dostać tych leków poza szpitalem.
Mi w szpitalu proponowali recepte i lek do domu...ja chcialam isc do szpitala bo balam sie w domu ale i kliniki proponuja recepte i do domu. Labelli novum tak zaproponowalo i w domu sie oczyszczala....

Kochane Ciocie!
Na razie jest nas dwoje. Tzn są dwa pecherzyki, w jednym ciałko zółte z zarodkiem 3mm i serduszkiem :) To jednak dopiero zalążek, tętna nie mierzyliśmy. Drugi, mniejszy pecherzyk ma tylko ciałko zóltkowe, bez zarodka. Ale jest dość mały, prawdopodobnie później się zaimplantował (w zeszłym tygodniu był tylko jeden pęcherzyk 6 mm).
Mama jest w szoku i jeszcze do niej nie dotarło.
Gratuluję! :)

Kochane kobitki mam do oddania 3 opakowania luteiny dowciapnej ja nie mogę brać bo mnie podrażnia i teraz robię sobie zastrzyk i biorę luteine pod jezor także jak któraś ma problem z receptą albo zabrakło pisać oddaje bez pieniążków niech działa cuda ✊✊❤❤

http://
Mój bejbik ❤
Lekarz się nameczył żeby zbadać wszystkie narządy, maluch siedział na pupie i nawet nie chciał się obrócić dopiero usg dopochwowe sprawiło że zaczął współpracować.Wszystko jest w porządku :tak: ja to chyba zaczynam mieć bzika... chciałabym non stop patrzeć na maleństwo:D usg pomaga mi tylko na chwilę bo zaraz myślę czy wszystko jest ok,teraz rozumiem @Mieciu85 :D

Załączniki

• 15422995635621451802669486811264.jpg
    15422995635621451802669486811264.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 127
Mój bejbik ❤
Lekarz się nameczył żeby zbadać wszystkie narządy, maluch siedział na pupie i nawet nie chciał się obrócić dopiero usg dopochwowe sprawiło że zaczął współpracować.Wszystko jest w porządku :tak: ja to chyba zaczynam mieć bzika... chciałabym non stop patrzeć na maleństwo:D usg pomaga mi tylko na chwilę bo zaraz myślę czy wszystko jest ok,teraz rozumiem @Mieciu85 :D
Cudowny widok więc nic dziwnego że chciałabyś patrzeć przez cały czas ❤❤❤

Kochane Ciocie!
Na razie jest nas dwoje. Tzn są dwa pecherzyki, w jednym ciałko zółte z zarodkiem 3mm i serduszkiem :) To jednak dopiero zalążek, tętna nie mierzyliśmy. Drugi, mniejszy pecherzyk ma tylko ciałko zóltkowe, bez zarodka. Ale jest dość mały, prawdopodobnie później się zaimplantował (w zeszłym tygodniu był tylko jeden pęcherzyk 6 mm).
Mama jest w szoku i jeszcze do niej nie dotarło.
Woop woop [emoji3590][emoji3590]
A co z krwiakiem. Zmniejszył się?

Edit. Już doczytałam. Cieszę się że zniknął x

Ostatnia edycja:
reklama
Mój bejbik ❤
Slodziaczek malutki! Ja tez tylko 2-3 dni jestem spokojna a później znowu mysle czy wszystko dobrze. Chociaż od 2 tygodni jestem spokojniejsza bo już czuje regularnie ruchy synka. Ale i tak biegam na usg co 2 tygodnie.

Do góry