Justin87
Fanka BB :)
Nie. Kupię w grudniu. Ostatecznie skłaniamy się ku bugaboo.Justin macie juz karoce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Kupię w grudniu. Ostatecznie skłaniamy się ku bugaboo.Justin macie juz karoce?
Agapol bardzo mi przykro. Trzymaj sie cieplo!Hej dziewczyny ,
Akatombo
Cieszę się, że nie jestem sama w tej grupie wiekowej.
Oto, obiecany kalkulator :
Link do: Kalkulator beta HCG | Plodnosc.pl
Ilmenau gratuluję córeczki
Sssurykatka gratuluję, świetna wiadomość. Będą dwa bobaski super.
Przepraszam Was mocno dziewczyny jeśli kogoś piminełam ale dopiero Was poznaję.
U mnie niestety, tak jak było do przewidzenia nic dobrego. Widziałem na usg małą kruszynkę 3,7 mm. Ze względu na niski jak na ten tydzień ciąży i zły przyrost bety muszę odstawić leki i czekać aż organizm sam się oczyści. Jeśli w ciągu tygodnia nie ma reakcji organizmu, mam się zgłosić po lek.
Ciężko, ciężko....
Wiele już przeszłam ale zawsze tak samo boli. ..
Teraz muszę myśleć o naszym mrozaczku który nam został. Może w nim narodzi się nasze kolejne szczęście.....
Mi w szpitalu proponowali recepte i lek do domu...ja chcialam isc do szpitala bo balam sie w domu ale i kliniki proponuja recepte i do domu. Labelli novum tak zaproponowalo i w domu sie oczyszczala....Bardzo mi przykro.....
Jakto musisz się Zglosic po lek? Musisz zostać przyjęta na oddział i pod kontrola lekarza przyjmować lek... w Polsce nie można dostać tych leków poza szpitalem.
Mialam w rece swietny wozek i opcja ze mozesz z jednym dzieckiem jechac, super.Nie. Kupię w grudniu. Ostatecznie skłaniamy się ku bugaboo.
Gratuluję!Kochane Ciocie!
Na razie jest nas dwoje. Tzn są dwa pecherzyki, w jednym ciałko zółte z zarodkiem 3mm i serduszkiem To jednak dopiero zalążek, tętna nie mierzyliśmy. Drugi, mniejszy pecherzyk ma tylko ciałko zóltkowe, bez zarodka. Ale jest dość mały, prawdopodobnie później się zaimplantował (w zeszłym tygodniu był tylko jeden pęcherzyk 6 mm).
Mama jest w szoku i jeszcze do niej nie dotarło.
Cudowny widok więc nic dziwnego że chciałabyś patrzeć przez cały czas ❤❤❤http://
Mój bejbik ❤
Lekarz się nameczył żeby zbadać wszystkie narządy, maluch siedział na pupie i nawet nie chciał się obrócić dopiero usg dopochwowe sprawiło że zaczął współpracować.Wszystko jest w porządku ja to chyba zaczynam mieć bzika... chciałabym non stop patrzeć na maleństwo usg pomaga mi tylko na chwilę bo zaraz myślę czy wszystko jest ok,teraz rozumiem @Mieciu85
Woop woop [emoji3590][emoji3590]Kochane Ciocie!
Na razie jest nas dwoje. Tzn są dwa pecherzyki, w jednym ciałko zółte z zarodkiem 3mm i serduszkiem To jednak dopiero zalążek, tętna nie mierzyliśmy. Drugi, mniejszy pecherzyk ma tylko ciałko zóltkowe, bez zarodka. Ale jest dość mały, prawdopodobnie później się zaimplantował (w zeszłym tygodniu był tylko jeden pęcherzyk 6 mm).
Mama jest w szoku i jeszcze do niej nie dotarło.
Slodziaczek malutki! Ja tez tylko 2-3 dni jestem spokojna a później znowu mysle czy wszystko dobrze. Chociaż od 2 tygodni jestem spokojniejsza bo już czuje regularnie ruchy synka. Ale i tak biegam na usg co 2 tygodnie.http://
Mój bejbik ❤
Lekarz się nameczył żeby zbadać wszystkie narządy, maluch siedział na pupie i nawet nie chciał się obrócić dopiero usg dopochwowe sprawiło że zaczął współpracować.Wszystko jest w porządku ja to chyba zaczynam mieć bzika... chciałabym non stop patrzeć na maleństwo usg pomaga mi tylko na chwilę bo zaraz myślę czy wszystko jest ok,teraz rozumiem @Mieciu85