reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tez mialam dwa duze krwiaki. Do tego jeden duzy nad , mniejszy obok. Pierwsze co sie stało to ogromny potok bo inaczej tego nazwac nie moge. Bylam na sorze i tez byl pecherzych jeszcze bez pulsu. Lezalalam plackiem.. a Ty pracujesz? Mi gin zabronil isc do pracy calkowicie.!! 3maj się , wierzę ,że bedzie dobrze !!!!
Od dziś nie pracuję, choć telefony wczoraj wieczorem z informacją, że dzis nie przyjdę, do przyjemnych ne należały. Wcześniej chodziłam do roboty, nie pracowałam tylko w nocy. Dzięki, że się podzieliłaś swoją historią, potrzeba mi teraz dobrych przykładów :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie jestem w 19+0 tc i tak mnie piersi bolą ze głowa mała i nacisnęłam sutka a tu taka woda się z niego pokazała jak i z jednego tak i z drugiego czy to normalne ???

Dziewczyny mam pytanie jestem w 19+0 tc i tak mnie piersi bolą ze głowa mała i nacisnęłam sutka a tu taka woda się z niego pokazała jak i z jednego tak i z drugiego czy to normalne ???
Mi piersi też dość mocno zaczęły pracować a dziś 16 tc. Jestem trochę zdziwiona bo w pierwszej ciąży kompletnie nic nie czułam, teraz kilka razy dziennie uczucie "przybierania mleka w piersiach".

Od dziś nie pracuję, choć telefony wczoraj wieczorem z informacją, że dzis nie przyjdę, do przyjemnych ne należały. Wcześniej chodziłam do roboty, nie pracowałam tylko w nocy. Dzięki, że się podzieliłaś swoją historią, potrzeba mi teraz dobrych przykładów :)
Bierz zwolnienie i koniec. Krwiak wydaje się duzy ale zarodek szybko rośnie i za dwa czy trzy tygodnie pęcherzyk będzie już dużo większy. Odpoczywaj.

Oj tak u nas już roczek coraz bliżej , czas przy dziecku mija okrutnie ... piękny ale ciężki czas za nami. Tez chciałam odczekać ale wiek i problemy nie pozwalają nam czekać . Jeśli się uda będzie to moje ostatnie dziecko i tamten zarodek oddamy . Będę chciała zeby to był luty ale sytuacja z Sara pokaże czy nie będzie trzeba przeciągnąć o kilka miesięcy ale póki co czego mnie immunolog i zobaczymy jak tam maja się te moje cholerne nk [emoji6]
My też bierzemy jednego i jak się uda, pozostałe 3 oddajemy do adopcji.Mam nadzieję że z malutka jest wszystko już ok . Powodzenia dla was całuski dla małej ;*

Dziewczyny to jestesmy we trzy!!! Tylko u mnie wyniki beda w piatek, ile dpt u Was jutro bedzie?

Ja mam ogromne przeczucie ze sie udalo, ale ten etap musze przejsc i jak wiekszosc z Was wie u mnie dopiero sie stres zacznie bo ja dwa ostatnie razy tracilam za jakies 1.5 tygodnia! Ale kroczek po kroczku do celu [emoji173]️
U mnie 9dpt blastki, na betę pojadę dopiero koło 12.00
Trzymam kciuki, żeby tym razem zły scenariusz się nie powtórzył :)

W ciąży mogą boleć , prawdopodobnie to siara , najlepiej gdybyś nie naciskała na piersi tzn sutki żeby wyciekalo , może wyciekać samo a nie musi .

reklama
Do góry