annemarie
Fanka BB :)
Kurcia , ja mialam isc 26 dptKochane a zakladajac ze ten moj kurczaczy cud bedzie trwal i przyrosty beda ok to kiedy powinnam isc na usg pecherzykowe? Jutro bedzie 15dpt...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcia , ja mialam isc 26 dptKochane a zakladajac ze ten moj kurczaczy cud bedzie trwal i przyrosty beda ok to kiedy powinnam isc na usg pecherzykowe? Jutro bedzie 15dpt...
O nareszcie!!! Super! Strasznie jestem ciekawa co tam się u Ciebie kryje!@Kurcia mi lekarz kazał przyjść 5 listopada a to wypada 23dpt a 26dpp także w poniedziałek mój wielki dzień co tam się kryje ❤❤❤
Sto lat kochana będą już same wesołe urodzinki trzymam dalej kciuki za kurczaczkaW ogole to musze sie Wam przyznać ze mam dzis urodziny. I bardzo chcialam zeby nie byly smutne. I nie sa. Wiem ze nie sa to wielkie wartości ale jest przyrost dobry. Wiec urodziny sa radosne. Zobaczymy co bedzie dalej.
Ja już po, dzidzia troszkę nadrobiła choć wciąż jest raczej mniejsza niż większa - wszystko inne w porządku, cukrzycy nie ma nadal pozostaje dziewczynką nic jej tam nie urosło ja już 3 sukienki kupiłam - nie mogę się powstrzymać - nie powinnam chyba już chodzić po sklepachCześć.
@sssurykatka mocno trzymam kciuki za Twoją betę! Cieszę się, że jesteś dobrej myśli. Mam nadzieję, że beta będzie dzisiaj już przepiękna.
@redferrari miłego podglądania malucha. Jak się czujesz? Brzusio rośnie? :*
Miłego dnia. :*
Zakładając te przyrosty na poziomie 100%, które znając matkę Kurkę będziesz dalej napierniczać to w piątek za tydzień bym poszła, beta powinna być myślę ok 2 tys, a najlepiej by było jakby była jeszcze dalejKochane a zakladajac ze ten moj kurczaczy cud bedzie trwal i przyrosty beda ok to kiedy powinnam isc na usg pecherzykowe? Jutro bedzie 15dpt...
No pięęęęęęęęęknie po prostu!!!!!!Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Cudnie rozpoczęty weekend Co do sukienek tooo... nie żałuj sobie!!!Ja już po, dzidzia troszkę nadrobiła choć wciąż jest raczej mniejsza niż większa - wszystko inne w porządku, cukrzycy nie ma nadal pozostaje dziewczynką nic jej tam nie urosło ja już 3 sukienki kupiłam - nie mogę się powstrzymać - nie powinnam chyba już chodzić po sklepach
@annemarie kochana a Ty na 1wszej wizycie widziałaś już serduszka ❤❤ czy tylko pęcherzyki?Kurcia , ja mialam isc 26 dpt
No oo ja też już doczekać się nie mogę trzymajcie łapki ❤❤❤ za nasO nareszcie!!! Super! Strasznie jestem ciekawa co tam się u Ciebie kryje!