reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja nie wiem co z tobą kochana mam zrobić [emoji14].... myśłam że sika się na takie same testy .... ja wiem, że pro bono i te sprawy [emoji6] oj kochana. Oby się mylił ten test [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ i żeby beta poszybowała ładnie w górę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ale to ten saaam , ta sama firma, nawet srodeczek ten saam. Tylko plasticzek inny. [emoji14] ale juz nie testuje..nie nie nie.
Kurciu testami się nie martw,mi beta normalnie rosła na początku,a testy wychodziły jak chciały.
A mam jeszcze lekowe pytanie,gdzie najlepiej kupić w Krk Crinone?
W Krakowie to najlepiej w Czechach [emoji14] ja kupowalam raz w klinice a raz w aptekach dr Max. To jest chyba ze 30zl taniej niz w klinice. ale jak beta sie utrzyma to wezmę recepte na większą ilosc i pojade do Czech.
Kurcia byczysz sie w domku czy smigasz do roboty?
Do roboty. A nawet trzech bo mamy z mezem dwie firmy i jeszcze z tata pracuje. Co prawda wszystko praca biurowa i mam duza dowolnosc ale ostatnio duzo sie dzieje i malo jestem w domu. A Ty jak? :)

@Dgd jutro razem betujemy!!

reklama
@Justin87 super, że się dzisiaj lepiej czujesz :)
@sunrisea udanej randki z maleństwem :)
@Kurcia to tylko testy, tak czy inaczej krechę pokazują. Wiem, że emocje sięgają zenitu w takich sytuacjach, więc życzę ci spokoju... do następnej bety kciuki zaciśnięte.

Mnie dziś też skoczyło ciśnienie, już się ubierałam na transfer, a tu telefon z Novum... myślałam, że już po wszystkim, ale tylko go przesunęli... na 14.30. Najgorsze, że musze być na czczo, więc nic nie jadłam, a zadzwonili na tyle późno, że już nie mogę nic jeść. Wcześniej jeszcze godzina kroplówy z atosibanu i po też, więc nie wiem, kiedy zjem, a już strasznie mi się chce ;/
Tak chciałabym już być po... trzymajcie kciuki :)
To novum mnie coraz czesciej irytuje!
Ale kciuki zacisniete!!! Kto bedzie Ci robil tramsfer?czemu musisz byc na czczo i co to za lek ktory przyjmujesz wczesniej?

To novum mnie coraz czesciej irytuje!
Ale kciuki zacisniete!!! Kto bedzie Ci robil tramsfer?czemu musisz byc na czczo i co to za lek ktory przyjmujesz wczesniej?
Niestety u mnie taka budowa, że na żywca nie można się dostać do szyjki macicy... Miałam zabieg poszerzenia ujścia pochwy, ale to pomogło tylko częściowo, i tak muszą mnie znieczulić.
Niestety nawet na takim etapie wydawałoby się łatwym jak transfer u mnie są wyboje.
A ta kroplówa to atosiban - rozkurczowy, żeby przy tych wygibasach z włożeniem zarodków uspokoić macicę.
Ostatnio też to miałam, ale i tak nie wyszło. Mimo wszystko trzeba się zabezpieczyć jakoś.

Niestety u mnie taka budowa, że na żywca nie można się dostać do szyjki macicy... Miałam zabieg poszerzenia ujścia pochwy, ale to pomogło tylko częściowo, i tak muszą mnie znieczulić.
Niestety nawet na takim etapie wydawałoby się łatwym jak transfer u mnie są wyboje.
A ta kroplówa to atosiban - rozkurczowy, żeby przy tych wygibasach z włożeniem zarodków uspokoić macicę.
Ostatnio też to miałam, ale i tak nie wyszło. Mimo wszystko trzeba się zabezpieczyć jakoś.
Ah rozumiem czyli transfer w znieczuleniu dlatego na czczo.
O 14 myslami z Toba[emoji4]

Ale to ten saaam , ta sama firma, nawet srodeczek ten saam. Tylko plasticzek inny. [emoji14] ale juz nie testuje..nie nie nie.W Krakowie to najlepiej w Czechach [emoji14] ja kupowalam raz w klinice a raz w aptekach dr Max. To jest chyba ze 30zl taniej niz w klinice. ale jak beta sie utrzyma to wezmę recepte na większą ilosc i pojade do Czech.Do roboty. A nawet trzech bo mamy z mezem dwie firmy i jeszcze z tata pracuje. Co prawda wszystko praca biurowa i mam duza dowolnosc ale ostatnio duzo sie dzieje i malo jestem w domu. A Ty jak? :)

@Dgd jutro razem betujemy!!
Ja sie wahalam ale finalnie wzielam l4 az do 9go listopada tak jak proponowali [emoji4] ale juz mnie nosi w domu. Wszystkoe filmy moje. Zaczytyje sie teraz w MuSSO. Zna ktos jego ksiazki?[emoji4] oj mega wciagajace.

@Kurcia to tylko testy, tak czy inaczej krechę pokazują. Wiem, że emocje sięgają zenitu w takich sytuacjach, więc życzę ci spokoju... do następnej bety kciuki zaciśnięte.

Mnie dziś też skoczyło ciśnienie, już się ubierałam na transfer, a tu telefon z Novum... myślałam, że już po wszystkim, ale tylko go przesunęli... na 14.30. Najgorsze, że musze być na czczo, więc nic nie jadłam, a zadzwonili na tyle późno, że już nie mogę nic jeść. Wcześniej jeszcze godzina kroplówy z atosibanu i po też, więc nie wiem, kiedy zjem, a już strasznie mi się chce ;/
Mocne mocne kciuki!!

reklama

Trzymamy mocno kochana [emoji110][emoji110][emoji173]️

Do góry