reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie czekam na telefon z labu, siedzę jak na szpilkach ;/
@anett96 do ciebie też pewnie zaraz zadzwonią, kciukasy za całą czwórkę!
@Małgoś86 wysokiej bety!

Wszystkim pozostałym, które dziś potrzebują wsparcia, przesyłam dobre myśl :)

Dziękuję Kochana sprawdzałam poprzednio w 3 dniu miałam 1.9 bete wiec i teraz będę cieszyła się jak chociaż coś drgnie myślę że docelowa beta pokaże mi wynik w poniedziałek

Powodzenia!!!!

Mnie dzis od rana juz takie bole @ mecza ze nic tylko podpaski kupic :( a to 6dpt...
Jutro ide na bete ale chyba nie mam zludzen...
Kurciu, przywołuję Cię kochana do porządku. Dziewczyny pisały, że to wcale nie musi być zły znak. Ja mam dokładnie to samo, pół nocy nie spałam przez skurcze. Pamiętaj, masz bardzo duże szanse i eskimoski w zanadrzu :) Wiem, że łatwo się pisze teraz... pewnie we wtorek będzie u mnie to samo.

reklama
Właśnie czekam na telefon z labu, siedzę jak na szpilkach ;/
@anett96 do ciebie też pewnie zaraz zadzwonią, kciukasy za całą czwórkę!
@Małgoś86 wysokiej bety!

Wszystkim pozostałym, które dziś potrzebują wsparcia, przesyłam dobre myśl :)
Tez czekam na telefon i brzuch ze stresu boli. Maka dzwonic 10-13. Do Ciebie pewnoe tez w tym przedziale. Jak do 11 nie zadzwonia to sama chyna to zrobie.

Do góry