Jestem za. Napisz tak. Zobaczymy co powie na to zeby chronic dzieckoChlopkers ja zadalam pytanie ‘po moich zaleceniach’. U mnie tez nie bylo jakiejs ostrej immunosupresji, czyli encorton 10mg ze stopniowa redukcja dawki 5mg, 2.5mg. Intralipid 3 razy i accofil donaciczny 5 dni przed transferem. Mysle, ze to leczenie to bardziej zachowawcze, oprocz delikatnie podwyzszonych nk u mnie, wujek spojrzal na wyniki i powiedzial, ze dziei sie, ze pierwszy transfer sie nie udal, a badan milalam dosyc sporo zrobionych. Grype sobie na pewno odpuszcze. Tutaj w uk jest straszna propaganda na te szczepienia na krztusca i sama nie wiem co mam zrobic, mam zaufanie do wujka wiec wolalabym nic nie rrohic jesli odeadza. Moze mu jeszcze napisze twierdzacego maila, ze dziekuje za ofpowiedz i, ze tutaj w uk propganda zeby szczepic an krztusca w ciazy zeby chronic dziecko ale skoro odradza to sie zastosuje, zobaczymy jesli nic juz nie odpisze to faktycznie sie zastosuje chyba a jesli jesczze podejmie temat to zobaczymy. Ciezki temat te szczepienia.
reklama
edloteh
Fanka BB :)
Zależy jaką masz dawkę i czy przysługuje ci refundacja. Jak ja kupowałam to niezłe ceny mieli na: Apteka całodobowa przy Namysłowskiej.Tym razem mam gonal. Wiecie może gdzie w Warszawie najtańszy?
edloteh
Dzisiejszy wynik - 1.204
Jest pięknie
No szacun [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Niestety właśnie musze płacić za wszystko z własnej kieszeni.Zależy jaką masz dawkę i czy przysługuje ci refundacja. Jak ja kupowałam to niezłe ceny mieli na: Apteka całodobowa przy Namysłowskiej.
Gonal 450 mam przepisany
Dzięki za podpowiedź
U nas też była taka nerwowka i problem ze strony męskiej. 6 jaj pobrano do transferu się nadało jedno i urosło, w przyszłym tygodniu kończy 9 miesięcy [emoji23] powodzenia!czesc Jestem tu nowa. podchodze 1 raz do in vitro. w srode mialam punkcja pobrali 10 jajeczek z czego 5 okazalo Sie ok ale tylko 3 Sie zaplodnily. w Poniedzialek mam transfer. Sie denerwuje, ponoc powinnam zadzwonic do embriologa I zapytac o Moje zarodki ale Sie boje ze zaden Sie nie bedzie nadawal. dodam ze mamy problem ze strony meza ( musial miec biopsje jader aby uzyskac plemniki) I teraz Mam nerwowke czy wogole dojdzie do transferu.
edloteh
Niestety właśnie musze płacić za wszystko z własnej kieszeni.
Gonal 450 mam przepisany
Dzięki za podpowiedź
To w tej aptece co ci podałam kosztuje jakieś 400zl. Zadzwoń i zrób rezerwacje na wszelki wypadek.
W aptece przy No.vum był za 570zl.
Wow, to prawie dwie stówy taniej niż w aptece Novum...To w tej aptece kosztuje jakieś 400zl
dzięki raz jeszcze, już tam pędzie
edloteh
Oni generalnie mają niezłe ceny... ale trzeba sprawdzać [emoji6]Wow, to prawie dwie stówy taniej niż w aptece Novum...
dzięki raz jeszcze, już tam pędzie
Crinone i Prolutex też w spoko cenach tam jest [emoji6]
O mamma mija, cuuudownie!Dzisiejszy wynik - 1.204
Jest pięknie
reklama
Netiaskitchen
WOW!!! Dawno mnie tu nie było, a tu taka cudowna wiadomość !!!Przy tych smutasach z dzisiaj cos pozytywnegoBeata dalej tyje , dzisiaj 14.711 hcg 25dpt ufff
@annemarie GRATULACJE i trzymamy kciuki BARDZO mocno!!!!!
Teraz życzę nudnej ciąży
Podziel się: